11 Februari – Valentijnsactie – Luisterkindwerkers delen uit!!

Weet je al dat we zaterdag 11 februari bijna 1.000 gratis mini Luisterkind-afstemmingen weg gaan geven?
Als aanloop naar Valentijnsdag delen we de 11e februari tussen 10 en 11 uur heel graag al die mini Luisterkind-afstemminkjes uit.

Het enige wat je hoeft te doen is je op 11 februari aan te melden via de valentijnspagina op www.luisterkind.com en daar je aanvraag in te dienen vergezeld van een foto waar je alleen op staat.
Jouw aanvraag komt aansluitend bij één van de deelnemende Luisterkindwerkers in de mailbox en hij of zij maakt diezelfde dag de mini Luisterkind-afstemming en stuurt hem via de e-mail naar jou!

Het is dus een verrassing wie van de Luisterkindwerkers jou je persoonlijke cadeautje gaat toesturen!

Je mag zeker ook voor je zoon/dochter aanvragen, dat is geen probleem. Vanaf tien jaar gaan we er vanuit dat je kind akkoord is met de aanvraag. Mini Luisterkind-afstemmingen gaan zonder vragen van jou/jullie uit. De Luisterkindwerker hoort wat er als eerst naar boven wil komen in de kleine afstemming en maakt daar een mooi mini Luisterkind-afstemming van.

Wil jij op 11 februari ook kans maken op een klein persoonlijk berichtje als cadeautje?

Noteer dag en tijd zeker in je agenda, want in 2015 kregen we maar liefst 800 aanvragen in de eerste 20 minuten binnen en de 11e februari hebben we er ook een maximum aan zitten en is dat aantal bereikt, dan sluiten we de aanvraag-box weer.

Zaterdag 11 Februari tussen 10 en 11 uur …. Tot dan!

38 Luisterkindwerkers delen gratis uit!
11 februari cadeautjesdag!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *