Ondersteuning door aardingsproducten Earthing Nederland mét 5% korting! (Ook in 2024 nog geldig!)

Aarding helpt je

Marieke op het Strand, HSP, Den Haag, Marieke Verkerk, Intuïtie, cursus, Heel de natuur in jou, workshop, Van Hobbel naar H.I.P, hooggevoelig, luisterkind, luisterkind-afstemming, aarden, gronden, aardingsproducten, Earthing Nederland, kortingscode
Vraag nu de kortingscode aan voor alles in de webshop van Earthing Nederland!

Hoe geaard ben jij? Wanneer had jij echt contact met de grond? Wanneer liep jij voor het laatst op blote voeten? Misschien was dat toen je klein was en lekker buiten speelde. Of op vakantie in de zomer met dat lekkere weer. Het kan echter elke dag weer. Probeer het eens. Op blote voeten lopen is namelijk de meest makkelijke manier om te gronden. Je maakt direct contact met Moeder Aarde. Het voert af en laadt op. En dat kan op zand, op gras, op stenen en in het water. Gronden is nog eens extra belangrijk voor HSP’ers. Om al die indrukken en emoties van jezelf en van anderen af te voeren. Dus doe die schoenen en sokken uit en zorg dat je huid direct contact heeft met de grond. Aarding, het is gratis én altijd beschikbaar.

Speciale plek voor aarding in mijn tuin

Ik heb een speciale plek gemaakt waar ik even kan gronden, even contact kan maken met Moeder aarde. Het is in mijn tuin heel simpel een plekje waar alleen zand ligt. Ik had liever een stukje gras, maar dat wil niet zo makkelijk groeien. Ik heb een halfschaduw tuin met een grote boom waaronder weinig groeit. Maar ik hou hoop, ik experimenteer nog even door.

Wat ik doe op dat zand? Ik ga er staan en that’s it. Als ik geluk heb, schijnt er zelfs nog een zonnetje. Soms neem ik een mok thee mee. En als het buiten koud is, pak ik mijn lijf goed in. Er zijn momenten dat ik met muts en wanten aan heb gestaan, maar dat raad ik niet aan om mee te beginnen. Na ongeveer 5 minuten voel ik het in mijn lijf zakken. Ik voel alles wat niet meer nodig is, de grond in zakken. Hèhè, wat een gevoel van rust geeft dat. Dat ben ik kwijt. Heerlijk.

Als ik het vergelijk met lopen in de natuur met schoenen aan, dan duurt dat ongeveer een kwartier voor ik me lijf voel zakken. Maar dan gebeurt er iets anders, namelijk het groen van de natuur dat ontlaadt en oplaadt. Kun je nagaan wat er gebeurt als je buiten op blote voeten loop! Daarom loop ik zo graag aan het strand door het water.

Gronden en gezondheid

Gronden is ook super goed voor je lijf. Ik ga proberen of ik het simpel kan uitleggen. Je lijf heeft veel vrije radicalen, die zorgen voor bijvoorbeeld ontstekingen. De aarde is heel groot en heeft veel negatief geladen deeltjes. De natuur wil graag evenwicht. Als jij met de aarde verbonden bent, krijg je dus meer negatieve deeltjes en neemt de aarde wat van jouw vrije radicalen. Het fijne van minder vrije radicalen in je lijf is, dat er minder deeltjes zijn die ontstekingen kunnen creëren, de basis van veel ziektes. De aarde wordt zo een super anti-oxidant. Het brengt je zenuwstelsel tot rust, waardoor je bijvoorbeeld beter slaapt. Je lijf krijgt de tijd om te herstellen naar zijn natuurlijke ritme. Er komt meer balans. En dat is zelfs wetenschappelijk te meten. Je kunt van alles erover lezen in het boek ‘Earthing, je lichaam aarden’.

Je kunt helaas niet permanent op blote voeten op de aarde staan. We leven steeds meer binnen en hebben steeds meer niet-geleidende producten aan of om ons heen. Aarding werkt niet via plastic, rubber, glas en hout, zoals bijvoorbeeld schoenen, laminaat en vloerbedekking. Gelukkig bestaan er producten die ons kunnen helpen om het contact met Moeder Aarde te houden én het aantal uren op een dag te vergroten: de aardingsproducten van Earthing Nederland.

Mijn ervaring met aardingsproducten

  • Ik heb zelf een aardingslaken van 70 cm lang op mijn bed liggen (dus niet over de hele lengte van het bed) dat aangesloten is via een pin in de grond in mijn tuin. Ik merk dat ik ’s ochtends beter en fitter wakker word. En zeker op vakantie en onbekende plekken, waar de eerste nacht altijd een crime is, word ik fitter wakker. Als het even kan (het is een klein pakketje), neem ik mijn laken mee. Het laken helpt ook bij pijn. Dan wikkel ik het laken om de pijnlijke plek heen.
  • Ik heb een muismat bij mijn pc liggen die aangesloten is met een happer aan de verwarming (een stukje dat niet geverfd is). Een waterleiding zoals cv moet namelijk altijd geaard zijn. De muismat zorgt voor minder last van de straling van de pc. Ik neem de muismat ook mee op lange autoritten. Laatst had ik er niet aan gedacht en kwam ik na een uur en 3 kwartier een beetje misselijk maar vooral gesloopt de auto uit. Een ander voorbeeld. Ik heb jaarlijks onderzoek aan mijn oog bij het UMC (heftige oogdruppels die uren duren voor je ogen weer scherp zien) en dan sluit ik op de terugweg de mat aan op de carrosserie van de auto. Het is even zoeken in moderne auto’s, maar onder de stoel is vaak nog een stukje ijzer te vinden. Ik merk dat ik dan sneller weer scherp zicht heb.
  • Bovendien kun je de producten ook op een geaard stopcontact aansluiten. Nee, dat is niet gevaarlijk. Je wordt niet geëlektrocuteerd. Je kiest dan voor een stekker die alleen contact maakt met het geaarde ijzer in het geaarde stopcontact, dus niet met de stroom in het stopcontact. Ik gebruik ze thuis niet, aangezien ze ver van mijn slaap- en werkplek zitten en ik dan snoeren door het hele huis heb liggen.
  • Hoe het voelt? Fysiek voel ik soms prikjes in mijn lijf. Vooral bij mijn voeten en handen, die voelen nog al snel koud. Lekkere warme voeten kan het geven, maar helaas ook niet elke nacht. Soms voel ik de stroompjes verder mijn lijf in gaan. De eerste keer vond ik dat rete spannend. Ik had geen idee wat ik kon verwachten. Ik dacht, help is dit wel goed? Zo meteen zijn die prikjes bij mijn hart en ga ik dood. Niet dus. Je voelt het soms dus stromen, warm worden. Er wordt echt iets in beweging gezet. Het kan zelfs zo zijn dat je je eerst zieker gaat voelen, omdat het lijf dan ontstresst en ontgift.
  • Ik merk zelf dat je niet per se huidcontact met de producten hoeft te hebben en het toch werkt. Met piama aan of het aardingslaken zelfs onder het hoeslaken werkt het -gelukkig- ook. Dat scheelt weer iets voor de hooggevoeligen onder ons

 

Zijn er alleen maar voordelen?

Nee zeker niet. Het grootste nadeel is dat wanneer je niet geaard bent, de positieve werking voor je lijf meteen stopt. Ik was een beetje grieperig (ook ik ben wel eens ziek) en kon ’s nachts niet slapen. Ik besluit een half uurtje te gaan lezen en thee te drinken. Het moment dat ik uit bed stap, los van mijn aardingslaken, gaat mijn neus echt helemaal dicht zitten. Na dat half uurtje ga ik weer liggen en gaat mijn neus vrij snel weer open. Echt bizar hoe het werkt.

Je kunt wel kijken hoe je meer of zoveel mogelijk uren gegrond kunt zijn. Gun je lijf die tijd, dan kan je lijf sneller in balans komen en het herstellend vermogen weer aanspreken. En dat werkt zeker door. Als je 8 uur slaapt op een aardingslaken, is dat 8 uur extra aarding, extra ondersteuning.

Is het goedkoop?

Nee, niet alle aardingsproducten zijn goedkoop. Maar je kunt bijvoorbeeld al starten met een aardingsmat vanaf €45. Later als het bevalt, kun je altijd nog zien of je ook andere aardingsproducten erbij wil. Zie het als een investering voor het leven. Bovendien gaan de producten lang mee.

Is het een wondermiddel?

Ja, het doet veel. En nee, met alleen gronden ben je er niet als HSP’er. Met elke dag even op blote voeten staan of lopen, kun je ook al veel bereiken. Het kan echter een belangrijke manier van ondersteuning zijn.

Is het voor iedere HSP’er?

Nee, sommige HSP’ers zijn zo gevoelig, dat deze producten te heftig zijn. En natuurlijk hoef je niet meteen een heel laken op je bed, je kunt beginnen met een mat bij de pc. Het is een kwestie van voelen en ervaren. Met de belangrijkste vraag: werkt dit voor mij?

Wat is het verschil met aarding- en grondingsoefeningen, die werken toch hetzelfde?

Het is mijn ervaring dat je dan grondt op een andere manier, op een andere niveau. Ik vind het fijn om verschillende manieren van gronden naast elkaar te gebruiken, bijvoorbeeld door visualisaties, lopen en aardingsproducten. Bovendien kunnen ze elkaar aanvullen en versterken.

Kan ik het niet eerst zelf ervaren voor ik iets koop?

Ik kan me voorstellen dat je denkt: ja leuk, maar ik wil het eerst zelf graag proberen voor ik iets koop. Dat had ik ook. Mocht je een HSP & Intuïtie coachsessie doen, een workshop volgen of mij op een beurs zien (als er grond voor de pin en/of een cv voor de happer is) dan kan ik je zeker laten ervaren wat het doet.

GOED NIEUWS: 5% KORTING OP ALLE AARDINGSPRODUCTEN (Ook nog in 2024 geldig!)

Ik ben in gesprek gegaan met Earthing Nederland om te vragen of ze iets wilden bijdragen aan het één jarig feestje van Marieke op het Strand (in 2018) en zo hooggevoeligen kunnen ondersteunen. En ja, dat wilden ze. Heel graag!

Vandaar dat ik voor jullie een KORTING VAN 5% op ALLE PRODUCTEN IN DE WEBSHOP VAN EARTHING NEDERLAND heb gekregen. Ook nog in 2024 geldig!

Wat heb je daarvoor nodig? Een kortingscode die je in kunt voeren bij de bestelling. Er is geen minimumbedrag wat je eerst moet besteden. Het is standaard 5% korting.

LET OP: Eerder was er korting van 10%, maar die hoorde echt bij het eenjarig feestje van Marieke op het Strand (zoals ik ook in bovenstand filmpje noem). Er is nog steeds een gave korting, maar iets lager.

Bovendien heb ik van Earthing Nederland ook nog een stoel-topper ter beschikking gekregen, zodat je lekker zelf kunt ervaren en beoordelen of het iets voor je is of niet.

Hoe kom je aan die kortingscode? Stuur me een mail of vul het contactformulier in en vraag naar de kortingscode van Earthing Nederland!

En heb je nog vragen stel ze me gerust!

Hartegroet, Marieke /|\

PS. Mocht je klant bij mij zijn (bv door middel van coaching, online cursus, challenge, workshop of traject), dan is er nog een andere kortingsmogelijkheid. Stuur me even een berichtje als je hier meer over wil weten.