GRATIS: Alternatief Advent Vieren 2022!

Marieke op het Strand, HSP, Den Haag, Marieke Verkerk, Intuïtie, cursus, Heel de natuur in jou, workshop, Van Hobbel naar H.I.P, hooggevoelig, luisterkind, luisterkind-afstemming, aarden, gronden, aardingsproducten, Earthing Nederland, kortingscode, alternatief advent vieren, HSP Challenge Maandje Minderen, Maya kalender, Maya Inzichten spel, Tzolkin, 2012 Inspiration cards

Helaas kun je je niet meer aanmelden voor Alternatief Advent Vieren 2022. Wil je wel op de hoogte gehouden worden van acties en aanbiedingen van Marieke op het Strand, dan kun je hieronder je naam en emailadres achterlaten. Je komt dan tevens op de wachtlijst te staan voor Alternatief Advent Vieren 2023.

4 Weken inspiratie om GRATIS Alternatief Advent te Vieren

Een aantal jaar geleden had ik het idee: ik wil samen met -voor wie dat wil- advent vieren. Maar dan wat meer alternatief en wat meer spiritueel. Los van de kerk, maar wel als periode om het Licht te verwelkomen: het Licht in de wereld en het licht in ons.

De tijd tot aan kerstmis heet advent en heeft 4 adventsweken. Zondag 27 november is het EERSTE ADVENT, de eerste kaars wordt dan in de kerk aangestoken. Misschien ken je van vroeger nog wel het liedje “Eerste kaars ik steek je aan…” Tot aan kerstmis zijn er 4 adventsweken en elke week komt er een kaars bij. Maar ik wilde het niet traditioneel zoals in de kerk vieren, maar deze 4 weken op een spiritueler vieren. Op een manier die ook prima thuis te vieren is! En waar het licht centraal staat. Het Licht in jou, het Licht in mij en dus ook het Licht in deze wereld. Van de steeds donker wordende dagen in december gaan we op weg naar de winterwende (de kortste dag met de langste nacht). Gaan we op weg naar kerstmis. Gaan we op weg naar het Licht.

Elke week krijg je een symbolisch verhaal, een opdracht of een meditatie. Alles in het teken van de weg naar steeds meer Licht. Een letterlijke weg, maar zeker ook een innerlijke weg naar steeds meer licht. Zodat je aan het eind van het jaar met meer innerlijk licht het Nieuwe Jaar 2023 in kan.

Gewoon omdat het leuk is. Gewoon omdat het inspirerend is. Het gaat niet
om een challenge met allerlei uitdagingen, daar zijn andere momenten  voor. 😉 Maar gewoon de tijd nemen met elkaar. Wetende dat meer mensen hiermee bezig zijn. Samen door de donkere dece

Marieke op het Strand, HSP, Den Haag, Marieke Verkerk, Intuïtie, cursus, Heel de natuur in jou, workshop, Van Hobbel naar H.I.P, hooggevoelig, luisterkind, luisterkind-afstemming, aarden, gronden, aardingsproducten, Earthing Nederland, kortingscode, alternatief advent vieren, HSP Cursus Maandje Minderen, Maya Inzichten spel, 2012 Inspiration cards, bijenvoedselbank, Pollinators, Corona, voor jezelf zorgen, healing garden, Dr Bates methode, bril, HSP Zomer-bingo, lifecoach, dyslexie, bomen, levensvragen, bodem, geboortebegeleiding, Bijenstichting, HSP Cursus Loslaten, HSP Cursus Loslaten, EHB(h)O-Toolkit

mbermaand naar kerst en naar de winterwende. Om je Licht groter te laten groeien. Zo wordt het ook in jou steeds lichter in deze donkere decembermaand.🎄

Pst. En er zijn ook nog twee verwenpakketten voor deze periode te bestellen: Basis en VIP. Scroll naar beneden en lees meer over wat er in zit. Iets met me-time. 🙂

Hoe werkt het GRATIS Alternatief Advent Vieren?

Marieke op het Strand wil dus ADVENT samen mét jou vieren, maar dan op een wat andere, meer spiritueler manier. We starten zondag 27 november en eindigen op 25 december.

  • Elke adventsweek krijg je op zondag, op woensdag en op vrijdag een email met het thema van die week.Marieke op het Strand, HSP, Den Haag, Marieke Verkerk, Intuïtie, cursus, Heel de natuur in jou, workshop, Van Hobbel naar H.I.P, hooggevoelig, luisterkind, luisterkind-afstemming, aarden, gronden, aardingsproducten, Earthing Nederland, kortingscode, alternatief advent vieren, HSP Cursus Maandje Minderen, Maya Inzichten spel, 2012 Inspiration cards, bijenvoedselbank, Pollinators, Corona, voor jezelf zorgen, healing garden, Dr Bates methode, bril, HSP Zomer-bingo, lifecoach, dyslexie, bomen, levensvragen, bodem, geboortebegeleiding, Bijenstichting, HSP Cursus Loslaten, HSP Cursus Loslaten, EHB(h)O-Toolkit
  • In deze email vind je een verhaal, een doe-tip (bijvoorbeeld iets met natuur), een meditatie of een actie, iets extra’s.
  • De thema’s van deze 4 weken zijn: je licht ontsteken, engelen, vreugde en je innerlijk kind.
  • Bovendien geef ik tussendoor en aan het eind ook nog eens kado’s met Licht weg! Onder andere de nieuwe Eenvoudig Leven Agenda 2023.

-> Wil je meedoen? Super leuk! Meld je aan door hieronder je naam en emailadres achter te laten en op de roze button te klikken.

Extra Verwenpakket om Alternatief Advent te vieren

Je kunt gewoon gratis voor niks meedoen. Leuk als je je al hebt opgegeven. Maar voor wie dat wil, is er nog iets extra’s: de verwenpakketten. Hierin zitten leuke dingen die je tijdens alternatief advent kunt gebruiken.

Elke week staat een thema centraal en krijg je iets wat speciaal bij dat thema past. Hoef je niet zelf meer te halen of te zoeken. Het zit al in jouw verwenpakket. Alle zintuigen komen aan bod: ruiken, proeven, voelen, zien en horen. Speciaal op jouw afgestemd. Voor een stukje me-time.

Er zijn 2 verwenpakketten:

  1. Het Basispakket voor €15 (incl verzendkosten). Ik verklap nog niet alles wat er in zit. Uiteraard heeft het te maken met Licht, met engelen, met vreugde en met je innerlijk kind. Een tipje van de sluier: symboliek is belangrijk en er zit ook een mini-Luisterkindafstemming in, uiteraard helemaal op jou afgestemd.
  2. Het VIP-pakket voor €40 (incl verzendkosten). Hierin zit natuurlijk ook het Basispakket. Daarnaast krijg je nog meer Licht, nog meer engel, nog meer vreugde en iets speciaals voor jouw innerlijk kind. En een ander kado dan vorig jaar, namelijk een prachtige en lieve adventskalender (met 24 kaartjes, een kaartenhouder en 4 kaarsjes) die je opnieuw kunt gebruiken. Verder ontvang je ook nog: een engel met een persoonlijke boodschap afgestemd op jou en een uniek op jou afgestemd intuïtief klank-lied. Kun je zo vaak teruglezen en horen als je wilt.

Testimonial Irma en Bert: “Vorig jaar alternatief advent gevierd met Mariekeophetstrand, een warme ervaring met een gezellig verwenpakket. Wij waren erg enthousiast over de adventskalender en blij met de kleine cadeautjes die je om de paar dagen uit kon pakken. Oprecht lieve attenties passend bij het thema van die week; met een boodschap; bruikbaar voor een doe activiteit/opdracht of een verwennerijtje.

Ons dagelijkse ritueel ontspon zich rondom het dagelijkse wisselen van de adventsspreuk en meestal staken wij dan ook de kaarsjes even aan. Elke week was er een nieuw thema met verhaal, een knutseltje of een opdracht, een liedje, een verloting of een korting en iets om het thema van die week voor jezelf leven in te blazen. Het hartjesplantje staat inmiddels goed te wortelen, de lichttekeningen zijn gemaakt. Het was een verfrissend alternatief voor de commerciële adventskalenders die je tegenwoordig in de winkels vindt. Wij kijken er met warmte en vol licht op terug.”

Wil je zo’n verwenpakket bestellen? Klik op de bestelknop en bestel het juiste verwenpakket voor jou.

Ja Marieke, ik bestel heel graag het Basis-verwenpakket voor €15!

Ja Marieke, ik bestel heel graag het VIP-verwenpakket voor €40

PS. Mocht je een verwenpakket besteld hebben, dan krijg je meteen ook alle mails van Alternatief Advent Vieren. Je apart nog een keer aanmelden voor Alternatief Advent Vieren is dan niet nodig.

Waarom zou je nog iets extra’s doen in deze vaak drukke maand?

Door tijd te nemen voor jezelf, creëer je meer momenten van rust in deze vaak hectische tijd. Meer momenten van ruimte. Vaak zo nodig inde drukke decembermaand. Op die manier blijf je dichter bij je hooggevoelige zelf. Dichter bij je natuur. En dichter bij wie je ten diepste bent. Lichter in wie je bent. Gun jezelf die kostbare momenten. Gun jezelf die tijd.

Laten we samen op reis gaan naar advent. Laten we het Licht verspreiden en en steeds groter groeien! In onszelf, in elkaar en dus ook in de wereld. Laten we elkaar inspireren! 💝

Voor wie dat wil, je kunt op FB reacties achterlaten en elkaar inspireren? Word lid van de besloten speciale FB groep hiervoor: FB-groep Alternatief Advent Vieren. Maar dat hoeft niet. Je kunt ook prima meedoen met Alternatief Advent Vieren zonder FB.

Marieke op het Strand, HSP, Den Haag, Marieke Verkerk, Intuïtie, cursus, Heel de natuur in jou, workshop, Van Hobbel naar H.I.P, hooggevoelig, luisterkind, luisterkind-afstemming, aarden, gronden, aardingsproducten, Earthing Nederland, kortingscode, alternatief advent vieren, HSP Cursus Maandje Minderen, Maya Inzichten spel, 2012 Inspiration cards, bijenvoedselbank, Pollinators, Corona, voor jezelf zorgen, healing garden, Dr Bates methode, bril, HSP Zomer-bingo, lifecoach, dyslexie, bomen, levensvragen, bodem, geboortebegeleiding, Bijenstichting, HSP Cursus Loslaten, HSP Cursus Loslaten, EHB(h)O-ToolkitMarieke op het Strand, HSP, Den Haag, Marieke Verkerk, Intuïtie, cursus, Heel de natuur in jou, workshop, Van Hobbel naar H.I.P, hooggevoelig, luisterkind, luisterkind-afstemming, aarden, gronden, aardingsproducten, Earthing Nederland, kortingscode, alternatief advent vieren, HSP Cursus Maandje Minderen, Maya Inzichten spel, 2012 Inspiration cards, bijenvoedselbank, Pollinators, Corona, voor jezelf zorgen, healing garden, Dr Bates methode, bril, HSP Zomer-bingo, lifecoach, dyslexie, bomen, levensvragen, bodem, geboortebegeleiding, Bijenstichting, HSP Cursus Loslaten, HSP Cursus Loslaten, EHB(h)O-Toolkit

Verwen jezelf met het Basis verwenpakket of het VIP verwenpakket.

Ik heb er weer super veel zin in. Ga je mee op weg naar advent?

 

Mocht je nog vragen hebben of een verwenpakket basis op VIP kado willen doen? Er is zelfs een fysieke kadobon voor een verwenpakket basis of VIP om jouw dierbare te geven. Dan komen erna de mails en het loslaatpakketje per post. Stuur me gerust een mail.

Hartegroet, Marieke