Alternatief Advent Vieren start november 2024 weer!

Marieke op het Strand, HSP, Den Haag, Marieke Verkerk, Intuïtie, cursus, Heel de natuur in jou, workshop, Van Hobbel naar H.I.P, hooggevoelig, luisterkind, luisterkind-afstemming, aarden, gronden, aardingsproducten, Earthing Nederland, kortingscode, alternatief advent vieren, HSP Challenge Maandje Minderen, Maya kalender, Maya Inzichten spel, Tzolkin, 2012 Inspiration cards

Wil je in 2024 meedoen? Hou de website in de gaten of vraag de flessenpost hieronder aan. Dan ontvang je meteen de checklist ‘7 kenmerken van HSP’ers: last of kracht’ erbij en ben je meteen op de hoogte van de laatste nieuwtjes en tips.

4 Weken inspiratie om Alternatief Advent te Vieren

Een aantal jaar geleden had ik het idee: ik wil samen met -voor wie dat wil- advent vieren. Maar dan wat meer alternatief en wat meer spiritueel. Los van de kerk, maar wel als periode om symbolisch het Licht te verwelkomen in deze donkere periode: het Licht in de wereld en het licht in ons.

De tijd tot aan kerstmis heet advent en heeft 4 adventsweken. Zondag 3 december is het EERSTE ADVENT (ja, dat begint altijd voordat het sinterklaasfeest is). De eerste kaars wordt dan in de kerk aangestoken. Misschien ken je van vroeger nog wel het liedje “Eerste kaars ik steek je aan…” Tot aan kerstmis zijn er 4 adventsweken en elke week komt er een kaars bij. Maar ik wilde het niet traditioneel zoals in de kerk vieren, maar deze 4 weken op een spiritueler vieren. Op een manier die ook prima thuis te vieren is! En waar het licht centraal staat. Het Licht in jou, het Licht in mij en dus ook het Licht in deze wereld. Van de steeds donker wordende dagen in december gaan we op weg naar de winterwende (de kortste dag met de langste nacht). Gaan we op weg naar kerstmis. Gaan we op weg naar het Licht.

Elke week krijg je een symbolisch verhaal, een opdracht of een meditatie. Alles in het teken van de weg naar steeds meer Licht. Een letterlijke weg, maar zeker ook een innerlijke weg naar steeds meer licht. Zodat je aan het eind van het jaar met meer innerlijk licht het nieuwe jaar 2024 in kan.

Marieke op het Strand, HSP, Den Haag, Marieke Verkerk, Intuïtie, cursus, Heel de natuur in jou, workshop, Van Hobbel naar H.I.P, hooggevoelig, luisterkind, luisterkind-afstemming, aarden, gronden, aardingsproducten, Earthing Nederland, kortingscode, alternatief advent vieren, HSP Cursus Maandje Minderen, Maya Inzichten spel, 2012 Inspiration cards, bijenvoedselbank, Pollinators, Corona, voor jezelf zorgen, healing garden, Dr Bates methode, bril, HSP Zomer-bingo, lifecoach, dyslexie, bomen, levensvragen, bodem, geboortebegeleiding, Bijenstichting, HSP Cursus Loslaten, HSP Cursus Loslaten, EHB(h)O-Toolkit, moe zijnHet gaat
om geïnspireerd worden. Het gaat om de tijd nemen. Voor jezelf. En ook al ben je niet de andere mensen op dezelfde plek, weet dat meer mensen hiermee bezig zijn. Samen door de donkere decembermaand naar kerst en naar de winterwende. Om je Licht groter te laten groeien. Zo wordt het ook in jou steeds lichter in deze donkere decembermaand.

Pst. Er is ook nog een VIP verwenpakket voor deze periode te bestellen.

En de Natuur met haar Power doet ook mee

Dit jaar zit er iets nieuws bij. Althans de basis was er al in eerdere edities, maar niet zo bewust en benoemd als dit jaar. Veel bewuster en veel helender. Je gaat een eigen adventsplek creëren en die plek wordt een krachtplek, een helend veld kun je zeggen. Een soort mini Healing Garden (tuin/natuur met helende energie).

Jij gaat in jouw huis een adventsplek maken en dat hoeft helemaal niet groots, mag natuurlijk wel. 😉 Het kan een plekje op de tafel zijn, een leeg stukje op de boekenplank, etc. Klein of zo uitgebreid als je wilt. In de mails van Alternatief Advent Vieren krijg je de tools om die plek stap voor stap te creëren. Zodat die plek steeds meer helend wordt. Tot er een heuse krachtplek ontstaat op eerste kerstdag. Een helend veld in jouw huis. Hoe gaaf is dat!

Hoe werkt het Alternatief Advent Vieren?

Marieke op het Strand wil ADVENT samen mét jou vieren, maar dan op een wat andere, meer spiritueler manier. We starten zondag 3 december en eindigen op 25 december.

  • Elke adventsweek krijg je op zondag, op woensdag en op vrijdag een email met het thema van die week.
  • In deze email vind je een verhaal, een doe-tip (bijvoorbeeld iets met natuur), een meditatie of een actie, iets extra’s.
  • De thema’s van deze 4 weken zijn: je licht ontsteken, engelen, vreugde en je innerlijk kind.
  • Bovendien geef ik ook kado’s met Licht weg! Onder andere de nieuwe Eenvoudig Leven Agenda 2024 van Nynke Valk.

Psst, en een verrassing

Vlak voor 1e advent krijg je ook nog een verrassing thuis gestuurd. In de brievenbus vind je een envelop met dingen die je de komende 4 adventsweken kunt gebruiken. Iets extra’s die horen bij de 4 thema’s: je licht ontsteken, engelen, vreugde en innerlijk kind. Iets handigs om meer licht te creëren, een boodschap van een engel, iets wat vreugde geeft en iets voor jouw innerlijk kind. Dingen die je ondersteunen tijdens advent. Gewoon om jouw Licht nog meer te laten schijnen. Hoef je niets voor te doen. Zo hups in je brievenbus.

-> Wil je meedoen met Alternatief Advent Vieren? Super leuk! Je bent van harte welkom en kunt voor 7 al meedoen. Klik hieronder op de roze button om te bestellen.

Ja Marieke, ik doe heel graag mee met Alternatief Advent Vieren voor €7

Nou Marieke, doe maar meteen het VIP-Verwenpakket voor €47

Extra: VIP Verwenpakket om Alternatief Advent te vieren

Marieke op het Strand, HSP, Den Haag, Marieke Verkerk, Intuïtie, cursus, Heel de natuur in jou, workshop, Van Hobbel naar H.I.P, hooggevoelig, luisterkind, luisterkind-afstemming, aarden, gronden, aardingsproducten, Earthing Nederland, kortingscode, alternatief advent vieren, HSP Cursus Maandje Minderen, Maya Inzichten spel, 2012 Inspiration cards, bijenvoedselbank, Pollinators, Corona, voor jezelf zorgen, healing garden, Dr Bates methode, bril, HSP Zomer-bingo, lifecoach, dyslexie, bomen, levensvragen, bodem, geboortebegeleiding, Bijenstichting, HSP Cursus Loslaten, HSP Cursus Loslaten, EHB(h)O-Toolkit, moe zijnSuper leuk als je je al hebt opgegeven. Maar voor wie dat wil, is er nog iets extra’s: een VIP verwenpakket. Hierin zitten nog meer leuke dingen die je tijdens alternatief advent kunt gebruiken. Voor nog meer met me-time. 🙂

Elke week staat een thema centraal en krijg je iets wat speciaal bij dat thema past. Hoef je niet zelf meer te halen of te zoeken. Het zit al in jouw verwenpakket. Alle zintuigen komen aan bod: ruiken, proeven, voelen, zien en horen. Speciaal op jouw afgestemd. Voor een stukje me-time.

Wat is het VIP verwenpakket?

  • Het VIP-pakket betaal je €47 (incl verzendkosten). Uiteraard krijg je alles wat in het startpakket zit, maar dan net nog wat meer. Meer Licht, meer engel, meer vreugde en iets speciaals voor je innerlijk kind. Ik verklap nog niet alles wat er in zit. Nou vooruit, een tipje van de sluier: symboliek is belangrijk en er zit ook een mini-Luisterkindafstemming in, uiteraard helemaal op jou afgestemd. Je ontvangt een prachtige en lieve adventskalender (met 24 kaartjes, een kaartenhouder en 4 kaarsjes) die je opnieuw kunt gebruiken. Verder ontvang je ook nog: een engel met een persoonlijke boodschap afgestemd op jou en een uniek op jou afgestemd intuïtief klank-lied. Kun je zo vaak teruglezen en horen als je wilt.

LET OP, er zijn maar een beperkt aantal VIP-Verwenpakketten. Op=Op

Testimonial Irma en Bert: “Vorig jaar alternatief advent gevierd met Mariekeophetstrand, een warme ervaring met een gezellig verwenpakket. Wij waren erg enthousiast over de adventskalender en blij met de kleine cadeautjes die je om de paar dagen uit kon pakken. Oprecht lieve attenties passend bij het thema van die week; met een boodschap; bruikbaar voor een doe activiteit/opdracht of een verwennerijtje.

Ons dagelijkse ritueel ontspon zich rondom het dagelijkse wisselen van de adventsspreuk en meestal staken wij dan ook de kaarsjes even aan. Elke week was er een nieuw thema met verhaal, een knutseltje of een opdracht, een liedje, een verloting of een korting en iets om het thema van die week voor jezelf leven in te blazen. Het hartjesplantje staat inmiddels goed te wortelen, de lichttekeningen zijn gemaakt. Het was een verfrissend alternatief voor de commerciële adventskalenders die je tegenwoordig in de winkels vindt. Wij kijken er met warmte en vol licht op terug.”

Wil je zo’n verwenpakket bestellen? Klik op de bestelknop en bestel het VIP-Verwenpakket speciaal voor jou.

Ja Marieke, ik bestel heel graag het VIP-verwenpakket voor €47

Het is ook super leuk om een Startpakket of VIP-Verwenpakket Alternatief Advent Vieren kado te doen. Stuur me een mail als je interesse hebt en/of vragen over de kadobon.Marieke op het Strand, HSP, Den Haag, Marieke Verkerk, Intuïtie, cursus, Heel de natuur in jou, workshop, Van Hobbel naar H.I.P, hooggevoelig, luisterkind, luisterkind-afstemming, aarden, gronden, aardingsproducten, Earthing Nederland, kortingscode, alternatief advent vieren, HSP Cursus Maandje Minderen, Maya Inzichten spel, 2012 Inspiration cards, bijenvoedselbank, Pollinators, Corona, voor jezelf zorgen, healing garden, Dr Bates methode, bril, HSP Zomer-bingo, lifecoach, dyslexie, bomen, levensvragen, bodem, geboortebegeleiding, Bijenstichting, HSP Cursus Loslaten, HSP Cursus Loslaten, EHB(h)O-Toolkit, moe zijn

Waarom zou je nog iets extra’s doen in deze vaak drukke maand?

Door tijd te nemen voor jezelf, creëer je meer momenten van rust in deze vaak hectische tijd. Meer momenten van ruimte. Vaak zo nodig inde drukke decembermaand. Op die manier blijf je dichter bij je hooggevoelige zelf. Dichter bij je natuur. En dichter bij wie je ten diepste bent. Lichter in wie je bent. Gun jezelf die kostbare momenten. Gun jezelf die tijd.

Laten we samen op reis gaan naar advent. Laten we het Licht verspreiden en en steeds groter groeien! In onszelf, in elkaar en dus ook in de wereld. Laten we elkaar inspireren!

Voor wie dat wil, je kunt op FB reacties achterlaten en elkaar inspireren? Word lid van de besloten speciale FB groep hiervoor: FB-groep Alternatief Advent Vieren. Maar dat hoeft niet. Je kunt ook prima meedoen met Alternatief Advent Vieren zonder FB.

Marieke op het Strand, HSP, Den Haag, Marieke Verkerk, Intuïtie, cursus, Heel de natuur in jou, workshop, Van Hobbel naar H.I.P, hooggevoelig, luisterkind, luisterkind-afstemming, aarden, gronden, aardingsproducten, Earthing Nederland, kortingscode, alternatief advent vieren, HSP Cursus Maandje Minderen, Maya Inzichten spel, 2012 Inspiration cards, bijenvoedselbank, Pollinators, Corona, voor jezelf zorgen, healing garden, Dr Bates methode, bril, HSP Zomer-bingo, lifecoach, dyslexie, bomen, levensvragen, bodem, geboortebegeleiding, Bijenstichting, HSP Cursus Loslaten, HSP Cursus Loslaten, EHB(h)O-Toolkit, moe zijn Marieke op het Strand, HSP, Den Haag, Marieke Verkerk, Intuïtie, cursus, Heel de natuur in jou, workshop, Van Hobbel naar H.I.P, hooggevoelig, luisterkind, luisterkind-afstemming, aarden, gronden, aardingsproducten, Earthing Nederland, kortingscode, alternatief advent vieren, HSP Cursus Maandje Minderen, Maya Inzichten spel, 2012 Inspiration cards, bijenvoedselbank, Pollinators, Corona, voor jezelf zorgen, healing garden, Dr Bates methode, bril, HSP Zomer-bingo, lifecoach, dyslexie, bomen, levensvragen, bodem, geboortebegeleiding, Bijenstichting, HSP Cursus Loslaten, HSP Cursus Loslaten, EHB(h)O-Toolkit, moe zijn

Kies jij het Startpakket voor €7?

Of ga je voor het VIP-Verwenpakket voor €47€

 

 

Mocht je nog vragen hebben of het VIP-Verwenpakket kado willen doen? Er is zelfs een fysieke kadobon voor een verwenpakket basis of VIP om jouw dierbare te geven. Dan komen erna de mails en het loslaatpakketje per post. Stuur me gerust een mail.

Ik heb er weer super veel zin in. Ga je mee op avontuur? Dan gaan we samen op weg naar advent!

Hartegroet, Marieke