Marieke op het Strand, HSP, Den Haag, Marieke Verkerk, IntuĂŻtie, cursus, Heel de natuur in jou, workshop, Van Hobbel naar H.I.P, hooggevoelig, luisterkind, luisterkind-afstemming, aarden, gronden, aardingsproducten, Earthing Nederland, kortingscode, alternatief advent vieren

Alternatief advent vieren: doe jij mee?

Kun je advent ook alternatief vieren?

Gister had ik ineens een idee: ik wil samen met -voor wie dat wil- advent vieren. Maar dan niet traditioneel, maar wat alternatief, wat spiritueler. Zondag 2 december is het namelijk EERSTE ADVENT, de eerste kaars wordt in de kerk aangestoken. Tot aan kerstmis zijn er 4 adventsweken en elke week komt er een kaars bij. Maar advent is ook prima thuis te vieren! Ik ben verhalen, opdrachten en meditaties gaan zoeken die horen bij de weg naar het licht. Het idee was geboren.

Ineens ging het snel: plaatjes en verhalen zoeken, afbeeldingen maken, een planning maken wanneer wat te doen de komende 4 weken. En nu zit ik dus vol in de advent. Gewoon omdat het leuk is. Gewoon omdat het fijn is om elkaar te ontmoeten en inspireren. Het gaat niet om een challenge, maar gewoon de tijd nemen met elkaar. Samen door de donkere decembermaand naar kerst en naar de winterwende. Laat je Licht groter groeien. Zo wordt het in jou ook steeds lichter in deze steeds donkere decembermaand.🎄

Hoe doe je mee?

Marieke op het Strand wil dus advent samen mĂ©t jou en andere HSP’ers vieren op een wat andere, meer spiritueler manier vieren. Op weg naar kerst, op weg naar de winterwende, op weg naar het Licht. Het gebeurt allemaal op FB, dus niet per email.

– Word lid van de FB-groep H.I.P. = HSP, IntuĂŻtie & Power.
– Elke adventsweek wordt daar tweemaal een bericht gepost met het thema van die week. Op zondag en op donderdag.
– Met een verhaal, een doe-tip (natuurlijk iets met natuur), een meditatie of actie.
– De thema’s zijn: je licht ontsteken, engelen, vreugde en je (innerlijk) kind.
– Je creĂ«ert meer momenten van rust en ruimte in deze vaak hectische tijd. Op die manier blijf je dichter bij je hooggevoelige zelf. Dichter bij je natuur. En dichter bij wie je ten diepste bent.
– Laten we samen op reis gaan!

Doe jij mee? Leuk. Je bent van harte welkom!
-> Stap 1 = word lid van de FB-groep H.I.P. = HSP, IntuĂŻtie & Power, want daar gebeurt het!
Kom elkaar ontmoeten en inspireren! 💝

PS. Mocht je andere hooggevoeligen kennen die dit leuk vinden, deel het bericht en geef ze de link naar de FB-groep H.I.P.
PPS. Mocht je dit bericht later pas lezen, je kunt elke week instappen. Oh ja, en het is gratis.

Tot ziens, Marieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *