Marieke op het Strand, HSP, Den Haag, Marieke Verkerk, IntuĂŻtie, cursus, Heel de natuur in jou, workshop, Van Hobbel naar H.I.P, hooggevoelig, luisterkind, luisterkind-afstemming, aarden, gronden, aardingsproducten, Earthing Nederland, kortingscode, alternatief advent vieren, HSP Challenge Maandje Minderen, Maya Inzichten spel, 2012 Inspiration cards, bijenvoedselbank, Pollinators, Corona, voor jezelf zorgen, healing garden, Dr Bates methode, bril, HSP Zomer-bingo, lifecoach, dyslexie, bomen

Doe Gratis mee met Alternatief Advent Vieren 2022

Advent vieren in de donkere maand december

Langzaam worden de dagen steeds donkerder en gaan we ons voorbereiden op advent, de tijd naar kerstmis en de winterwende. De donkerste periode van het jaar, met de langste nacht en de kortste dag. We versieren ons huis met de kerstboom (als de sint het land weer heeft verlaten). Met lichtjes en kaarsen. Met gezellig samen zijn, met lekker eten en misschien ook met pakjes. Advent vieren: we creëren mooie herinneringen.

Alternatief Advent Vieren

Over een week op zondag 27 november start de adventsperiode. Traditiegetrouw wordt dan de komende 4 weken het feest van Licht voorbereid. Door verhalen, door steeds een kaars extra aan te steken. Dit gebeurt in de kerk, maar natuurlijk kun je dit ook thuis vieren. Wat alternatiever. Wat spiritueler. En daarvoor wil ik je graag uitnodigen

Hoe werkt Alternatief Advent Vieren?

– 4 weken lang ontvang je een mail met een kort verhaal (op zondag), een mail met en opdracht (op woensdag) en en mail met en verrassing (op vrijdag). Gewoon 3x per week een mail in je inbox.

– Elke week heeft een ander thema: het Licht in jou ontsteken, Engelen, Vreugde en je Innerlijk Kind.

– Voor wie wil is er een FB groep Alternatief Advent Vieren om elkaar daar te ontmoeten en inspireren. Maar ook zonder FB kun je prima meedoen.

Marieke op het Strand, HSP, Den Haag, Marieke Verkerk, IntuĂŻtie, cursus, Heel de natuur in jou, workshop, Van Hobbel naar H.I.P, hooggevoelig, luisterkind, luisterkind-afstemming, aarden, gronden, aardingsproducten, Earthing Nederland, kortingscode, alternatief advent vieren, HSP Cursus Maandje Minderen, Maya Inzichten spel, 2012 Inspiration cards, bijenvoedselbank, Pollinators, Corona, voor jezelf zorgen, healing garden, Dr Bates methode, bril, HSP Zomer-bingo, lifecoach, dyslexie, bomen, levensvragen, bodem, geboortebegeleiding, Bijenstichting, HSP Cursus Loslaten, HSP Cursus Loslaten, EHB(h)O-Toolkit– Er zijn kado’s te winnen die jouw leven Lichter maken. Dit jaar is bijvoorbeeld de Eenvoudig leven Agenda 2023 weer beschikbaar gesteld door Nynke Valk. Je kunt met deze agenda: creĂ«ren, jezelf uiten, terugkijken. Wat werkt voor mij? Wat wil ik anders? Hoe voelde het voor mij? Wat wordt mijn volgende stap of doel? Om te doen waar jij oprecht blij van wordt. Om te doen wat heel dicht bij jou ligt.

Dat betekent niet dat er geen klusjes zijn of komen, die je niet leuk vindt. Het betekent meten wat er is. Dit aankijken en keuzes maken. Misschien wel andere keuzes. Misschien verdieping in de keuzes die er al waren. Je krijgt overzicht over je leven en dus inzicht. Met overzichtelijke pagina’s. Met maandelijks kleine stukjes theorie en wekelijks een opmerking, vraag of tip. Allemaal om jouw leven lichter te maken. De agenda is een super fijne tool hiervoor.

Ik verloot hem graag onder alle deelnemers van Alternatief Advent Vieren. Wil je alvast een kijkje nemen? Op de site van Nynke Valk vind je een inkijkexemplaar en downloads van enkele pagina’s om zelf mee aan de slag te gaan. Lees ook hier de blog van vorig jaar met mijn review van de Eenvoudig Leven Agenda 2022.

Extra: Verwenpakketten per post

Dit jaar zijn er ook weer de verwenpakketten basis en VIP die je kunt bestellen. Pakketjes met lieve kadootjes bij deze 4 thema’s. Voor extra me-time. Voor alle zintuigen. Het leuke is dat op elk pakje een datum staat waarop je het mag openen. Alsof je een schatkist krijgt waar je goed op mag passen. Waar je één voor één de pakjes mag openmaken. Waar je in de vier weken naar kerst steeds weer mag schatgraven. Het komt zo hups in je brievenbus. En afgestemd op jou, met bijvoorbeeld een mini-afstemming (basis), een boodschap van jouw engel en een helend intuïtief klank-lied (VIP).

“Het voelt echt als een feestje. Alsof ik jarig ben.”, zei een van de deelnemers over het verwenpakket.

-> Doe je mee? Super gaaf. Je kunt je GRATIS aanmelden via die site. Daar laat je je naam en emailadres achter. Of doe dat meteen hieronder.

 

Laten we samen het Licht om ons heen verspreiden. Laat het Licht in jou groter groeien. Laten we samen het Licht in de wereld groter groeien. Het is tijd om advent spiritueler te vieren. Je bent van harte welkom! ❤

Er is nog een WINACTIE voor jou

Als mensen zich opgeven voor Alternatief Advent Vieren, laat ze dan jouw naam in het derde vakje noemen. Als jij degene bent die het meest genoemd wordt bij het aanmelden, win je een prachtige adventskaars, die je in december elke dag (1 t/m 24 december) een stukje kunt branden. Dus ken je nog meer mooie mensen die dit leuk vinden, stuur ze gerust de link https://mariekeophetstrand.nl/advent/ om zich aan te melden. Er is nog plek voor veel meer mooie mensen. 🙂

Ik heb weer super veel zin in advent dit jaar. Tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *