Marieke op het Strand, HSP, Den Haag, Marieke Verkerk, IntuĂŻtie, cursus, Heel de natuur in jou, workshop, Van Hobbel naar H.I.P, hooggevoelig, luisterkind, luisterkind-afstemming, aarden, gronden, aardingsproducten, Earthing Nederland, kortingscode, alternatief advent vieren, HSP Challenge Maandje Minderen, Maya Inzichten spel, 2012 Inspiration cards, bijenvoedselbank, Pollinators, Corona, voor jezelf zorgen, healing garden, Dr Bates methode, bril, HSP Zomer-bingo, lifecoach.

Doe jij mee met de GRATIS HSP Challenge Maandje Minderen?

21 maart start de HSP Challenge Maandje Minderen

Op de dag van de lente 21 maart start de HSP Challenge Maandje Minderen! 💚 De lente laat zich al een beetje zien. De natuur maakt zich op om straks op zijn mooist te schijnen. Jong. Fris. Groen. Knoppen die ineens open springen. Nieuwe ideeĂ«n. Het oude wordt definitief los gelaten.

Bij sommigen begint dan ook de voorjaarsschoonmaak te kriebelen. Het hele huis wordt binnenste buiten gehaald, omgekeerd, gelucht en schoongemaakt. Om fris de lente in te kunnen gaan. Maar waarom zou je alleen maar je huis schoonmaken.

Wel
Eens nagedacht
Hoe te minderen
In een vol HSP-leven?
#challenge

Help, het overkomt me steeds

Grote kans dat het soms voelt alsof je het overkomt, dat volle leven. Als hooggevoeligen pikken we nu eenmaal heel makkelijk prikkels, indrukken, sferen en emoties op. Hoe fijn is het om dan een maandje te kijken welke van die prikkels en indrukken jij kunt minderen. En je kunt naast spullen, ook kiezen om bijvoorbeeld afval, plastic, bepaalde voeding (suiker) of beperkende gedachtes en gewoontes los te laten en op te ruimen.

Marieke op het Strand, HSP, Den Haag, Marieke Verkerk, IntuĂŻtie, cursus, Heel de natuur in jou, workshop, Van Hobbel naar H.I.P, hooggevoelig, luisterkind, luisterkind-afstemming, aarden, gronden, aardingsproducten, Earthing Nederland, kortingscode, alternatief advent vieren, HSP Challenge Maandje Minderen, HSP thema van de maandLekker preventief minderen in plaats van dat het je overkomt. Gewoon stap voor stap. In 5 weken, elke week Ă©Ă©n inspirerende mail met tips hoe te minderen. 💌 We starten zaterdag 21 maart en eindigen op 22 april, dag van de aarde en nationale zaaidag.

Ik ben benieuwd waar jij na 5 weken staat. De kans is groot dat dit met meer energie is en met meer tijd voor dingen die ervoor jou toe doen. En dat gaan we allemaal onderzoeken.
 

PRAKTISCH:

✅ Start 21 maart op de dag van de lente
✅ Elke zondag een mail met inspiratie en tips. 💌
✅ Stap voor stap minderen van bijvoorbeeld: spullen, afval, plastic, bepaalde voeding, beperkende gedachtes of gewoontes.
✅ Je bepaalt zelf wat je wilt minderen en hoeveel tijd je ermee bezig wilt zijn.
✅ Einde op 22 april, dag van de aarde en nationale zaaidag
✅ Helemaal GRATIS
✅ En leuke kado’s om te winnen die je leven duurzamer en eenvoudiger maken.
Marieke op het Strand, HSP, Den Haag, Marieke Verkerk, IntuĂŻtie, cursus, Heel de natuur in jou, workshop, Van Hobbel naar H.I.P, hooggevoelig, luisterkind, luisterkind-afstemming, aarden, gronden, aardingsproducten, Earthing Nederland, kortingscode, alternatief advent vieren, HSP Challenge Maandje Minderen, Maya Inzichten spel, 2012 Inspiration cards, bijenvoedselbank, Pollinators, Corona, voor jezelf zorgen, healing garden, Dr Bates methode, bril, HSP Zomer-bingo, lifecoach, dyslexie, bomen, levensvragen, bodem

Nieuw!

Dit jaar zijn er ook pakketjes te bestellen om de challenge nog leuker en makkelijker te maken: de Mooi Minderen Pakketten. Er zijn twee soorten: het Mooi Minderen Pakket basis (15 euro) of het Mooi Minderen Pakket extra (45 euro), met extra duurzame en verwenproducten plus een healingsessie (loslaten en verwennen) op afstand. Dit zijn pakketjes om kennis te maken met duurzame producten, om je te ondersteunen, om je een boost te geven of een volgende stap te vieren.
Doe je mee met deze ontdekkingstocht? Super leuk!
Let op: want de challenge kan verslavend werken. Ik spreek uit ervaring 😉
Tot snel!, Marieke 💚

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *