4-Daagse Challenge: Verbind je met de Natuur in Jou

Super leuk dat je je meer wilt verbinden met de helende natuur in jou

PS. Je kunt je niet meer aanmelden voor de challenge in mei 2024. Je kunt je wel alvast aanmelden voor de volgende ronde. Dan kom je op de wachtlijst te staan.

Marieke op het Strand, HSP, Den Haag, Marieke Verkerk, Intuïtie, cursus, Heel de natuur in jou, workshop, Van Hobbel naar H.I.P, hooggevoelig, luisterkind, luisterkind-afstemming, aarden, gronden, aardingsproducten, Earthing Nederland, kortingscode, alternatief advent vieren, HSP Cursus Maandje Minderen, Maya Inzichten spel, 2012 Inspiration cards, bijenvoedselbank, Pollinators, Corona, voor jezelf zorgen, healing garden, Dr Bates methode, bril, HSP Zomer-bingo, lifecoach, dyslexie, bomen, levensvragen, bodem, geboortebegeleiding, HSP Cursus Loslaten, HSP Cursus Loslaten, EHB(h)O-Toolkit, moe zijn, Healing Garden, helend veld, Healing Garden sessie, healing garden coaching, challenge, Verbind je met de natuur in jou, natuurpiramideWant waarschijnlijk herken je wel dat moment dat je voelt dat je (weer) te weinig in de natuur bent geweest. Te weinig de natuur gezien hebt om tot rust te komen. Ik wil bijna zeggen: te weinig natuur opgesnoven hebt.

  • Je zit met teveel prikkels en voelt je moe.
  • Je voelt je wat somber en blijft hangen in niet weten wat je (als eerste) moet doen.
  • Soms komt ook het gevoel dat jij faalt, omdat je niet zo’n vol leven kunt hebben als alle anderen. Je vraagt je af: Hoe doen ze dat toch?
  • Of gewoon heel praktisch: je stoot je hoofd of wordt op een andere manier stil gezet.

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik merk het als ik te weinig tijd in en met de natuur ben geweest. Pft, dat kan soms een behoorlijke uitdaging zijn. Gelukkig is er altijd die helpende helende natuur.

Meld je hier aan voor de GRATIS 4 daagse Challenge ‘Verbind je met de Natuur in jou’.

Hoe zit dat met die helpende helende natuur?

Je herkent vast ook dat het super fijn is -zeker als hooggevoelige- om in de natuur te zijn. Zodat je je stress en negatieve gedachtes los kunt laten. Om vervolgens te ontdekken dat er weer ruimte in jezelf ontstaat. Ruimte voor rust. Maar ook ruimte voor nieuwe ideeën en inspiratie. Ik merk dat ik zelfs na een rondje lopen in mijn buurt, opgeladen weer thuis kom.

Marieke op het Strand, HSP, Den Haag, Marieke Verkerk, Intuïtie, cursus, Heel de natuur in jou, workshop, Van Hobbel naar H.I.P, hooggevoelig, luisterkind, luisterkind-afstemming, aarden, gronden, aardingsproducten, Earthing Nederland, kortingscode, alternatief advent vieren, HSP Cursus Maandje Minderen, Maya Inzichten spel, 2012 Inspiration cards, bijenvoedselbank, Pollinators, Corona, voor jezelf zorgen, healing garden, Dr Bates methode, bril, HSP Zomer-bingo, lifecoach, dyslexie, bomen, levensvragen, bodem, geboortebegeleiding, HSP Cursus Loslaten, HSP Cursus Loslaten, EHB(h)O-Toolkit, moe zijn, Healing Garden, helend veld, Healing Garden sessie, healing garden coaching, challenge, Verbind je met de natuur in jou, natuurpiramideSteeds opnieuw doet de natuur dat voor je. Gratis en voor niks. Ze doet het graag. En dat kan zelfs al door naar de natuur te kijken. Een mooie foto of afbeelding van natuur in huis geeft al rust. Maar het is nog sterker als je in de natuur bent. En dat kan gewoon bij jou om de hoek. Daar hoef je niet ver voor te reizen. Al mag dat natuurlijk wel. 😉 Zo zijn er nog veel meer dingen die je kunt doen met de natuur. En die dus ook helpend zijn voor je zelf.

Wat gaan we doen in deze challenge?

In de challenge gaan we in 4 dagen onderzoeken hoe de natuur ons kan helpen. We gaan kijken waar we nu zijn. We kiezen iets wat we lastig vinden. Iets dat klein en behapbaar is voor in 4 dagen. Denk bijvoorbeeld aan: waar kan ik meer in de natuur zijn, hoe kan ik meer tijd vinden voor natuur, hoe kan ik makkelijker stress loslaten, hoe kan ik me weer opladen, hoe maak ik makkelijker keuzes die bij mij passen, etc.

We gaan ervaren wat we kunnen doen en dit ook uitproberen. We gaan 4x ons verbinden met die helpende natuur. En wel met de natuur dichtbij en dat kan zelfs heel makkelijk de natuur in je tuin zijn. Helpende natuur hoeft niet ver weg en ingewikkeld te zijn. Juist niet.

Herken je jezelf in, maar heb je nog weinig idee hoe jij dit kan doen? Wil je ervaren hoe de natuur jou kan helpen? Dan is deze 4 daagse challenge iets voor jou. Laat hieronder je naam en email achter, klik op de roze button ‘Ja Marieke, ik meld me aan voor deze HSP Challenge’.

 

De challenge praktisch:

  • Challenge van 4 dagen.
  • Elke avond van 19.30 tot 20.00 uur een live (via zoom) met meer informatie over de helpende natuur, een afstemming op de natuur en is er tijd voor je vragen.
  • Data: maandag 13 mei tot en met donderdag 16 mei 2024.
  • Kun je er niet bij zijn, er komen replays, maar live mee doen is zoveel krachtiger. Bovendien kun je meteen je vragen stellen.
  • Er is een FB-groep om je inzichten er ervaringen te delen en je vragen te stellen. Daar vind je ook de werkboeken die bij de 4 dagen horen.
  • Kosten: gratis.

Wat levert de challenge jou op?

Door de afstemmingen en opdrachten ga je ontdekken waar jouw natuur is, waar je meer van wil, hoe natuur je helpt bij jouw problemen en hoe je dit in jouw leven meer kunt toepassen. Op die manier ontdek je hoe jij natuur makkelijker of misschien moet ik wel zeggen bewuster een plek in je leven kunt geven. Ik wil je meenemen naar mogelijkheden. Ik wil je vooral jouw mogelijkheden laten onderzoeken.

De challenge laat je ervaren hoe je een probleem in je leven samen met de natuur kunt aanpakken. Door je te verbinden met die natuur. Steeds weer. Steeds op andere manieren. De natuur van de Nieuwe Aarde staat al op je te wachten. Nu jij nog.

Meld je hier aan voor de GRATIS 4 daagse Challenge ‘Verbind je met de Natuur in jou’.

Ja maar,…

* Ik weet al wat ik wil en hoe ik bij die natuur kan komen. Prima, ga er mee door, probeer er meer van te doen. 🙂

* Ik heb echt geen tijd. Het zijn slechts 4 dagen. De opdrachten kun je klein doen met minder tijd en je kunt er voor kiezen om er meer tijd voor uit te trekken. Of de uitdaging aangaan en kijken wat je in het klein met bijvoorbeeld 10 minuten per dag aan natuur kunt doen.

* Het komt me nu niet uit, kan ik ook later terugkijken? Er is nooit een perfect moment waarin het helemaal matcht met je agenda. Je kunt de uitdaging aangaan en kijken wat je wel kunt doen. Tot een week na de challenge kun je de replays terug kijken.

* Ik ben helemaal niet hooggevoelig, hsp, hoogsensitief of hoe het ook mag heten. Het is voor iedereen fijn om meer in of met de natuur te zijn. Maar als je hooggevoelig bent, is de rust die de natuur geeft extra fijn en ont-stressend. Overigens is 20% van de mensheid hooggevoelig, mogelijk hoor jij daar ook bij. Je bent niet voor niks op deze pagina belandt 😉

Doe je mee?

Ben jij klaar voor een diepere verbinding met de natuur. Een diepere verbinding met de natuur dichtbij en een diepere verbinding met de natuur in jou? Dan ben je van harte welkom om mee te doen met de 4 daagse Challenge! In 4 dagen, 4x lives en 4x ons verbinden met de Natuur. 

Meld je hier aan voor de GRATIS 4 daagse Challenge ‘Verbind je met de Natuur in jou’.

Tot snel, Hartegroet Marieke