Marieke op het Strand, challenge, Verbind je met je eigen natuur, 7 daagse, hooggevoelig, hsp, hoogsensitief

Doe jij al mee met de gratis 7daagse challenge?

Verbind je met je eigen natuur- Challenge

Ja, er staat weer iets leuks te gebeuren. Dit keer organiseer ik vanaf maandag 26 juni een gratis challenge. Ik heb de afgelopen tijd allerlei oefeningen en tips uitgeprobeerd hoe je je meer met de natuur kunt verbinden. En die wil ik heel graag met je delen.

  • Ben jij hooggevoelig en verzuip je soms in alle prikkels die op je afkomen?
  • Vind je het lastig om te zakken in je lijf? Wil je makkelijker kunnen gronden?
  • Kom je te weinig aan jezelf toe?
  • Vind je het lastig om in het dagelijkse leven meer in en met de natuur bezig te zijn? En zou je dat heel graag willen?
  • Wil je meer verbinding met wie jij werkelijk bent? Met jouw eigen natuur?

Herken je jezelf in deze vragen, maar heb je geen idee wat jouw antwoorden zijn? Dan is deze gratis 7daagse challenge iets voor jou.

Hoe werkt een challenge?

7 dagen lang krijg je elke dag een mooie oefening, meditatie of creatieve opdracht in de mail. Sommige oefeningen zijn voor buiten en andere zijn voor binnen. Je gaat ontdekken waar jouw natuur is, waar jij blij van wordt, waar je meer van wil en hoe je dit in jouw leven meer kunt toepassen. Op die manier ontstaat er een soort handleiding:

“De natuur en ik, dat werkt voor mij op de volgende manier …”

Met de mails heb je alle gegevens om aan de slag te kunnen gaan met deze challenge. Als je wilt, kun je jouw ervaringen, inzichten, resultaten of vragen ook delen met anderen in de besloten FB groep.

Marieke op het Strand, gratis 7daagse challenge, verbind je met ej eiegen natuur, natuurbeleving, hooggevoelig

Op de site vind je nog veel meer informatie over de challenge. Waarom ik deze challenge geef. Wat meedoen met de challenge (of eigenlijk je verbinden met de natuur) je oplevert. Ik geef antwoord op vragen als: het komt nu niet uit, ik heb geen tijd, adders onder het gras, ik doe niet aan FB, ik ben al veel in de natuur.

Praktisch

Datum: We starten op maandag 26 juni en eindigen op maandag 3 juli.
Aanmelden: Je kunt je naam en email achter te laten op het invulformulier op de website (scroll wat naar beneden en je vindt er vanzelf een) en de rest van de informatie volgt vanzelf.

Doe jij mee?

“Deze challenge is een kadootje aan je zelf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *