feest, Marieke op het Strand, den haag, hsp, hooggevoelig, winnen, natuur, intuitie

FEEST: Marieke op het Strand bestaat 21 juni 4 jaar!

Maandag 21 juni is het feest 🥳 💐

Al weer vier jaar is Marieke,  op het Strand. ❤️ Wat een feest! En ongelooflijk, wat gaat de tijd snel. In al die jaren waren prachtige individuele coachings van HSP’ers, bijzondere grote en kleine/mini Luisterkindafstemmingen, cursussen waar symboliek een plek heeft en wandelingen in en met de natuur. Er waren super gave challenges bijvoorbeeld om te minderen en een bijzondere periode om alternatief advent te vieren. Daar ben ik heel dankbaar voor.

Vandaag maandag 21 juni bestaat Marieke op het Strand precies 4 jaar. Joehoe, feest, taart en gebak! Ik hoop dat er nog veel mooie jaren komen waarin ik nog meer hooggevoelige mensen mag coachen en begeleiden. Voor nu gaan we vieren. Vier dagen lang zijn er feestkortingen. En alles natuurlijk met het getal 4.

FEESTKORTING 1: een uur coachsessie voor maar €44

Vandaag geef ik jullie FEESTKORTING 1. Mocht het al even kriebelen en denk je ‘ik zit met iets. Of wil je mee kijken naar wat ik kan doen als/om/tot …’ Grijp nu je kans en kom met jouw hooggevoelige vragen en sitauatie. Voor een uur coaching betaal je slechts €44 euro. Normaal €65. Dit is een 1 op 1 coachingsgesprek via zoom.

Heb je interesse hiervoor, stuur me een mail naar info@mariekeophetstrand.nl of een bericht via het contactformulier. Dan stuur ik je wat meer informatie, een factuur hoe te betalen en prikken we een datum. Een paar dagen voor de datum ontvang je de zoom-link om in te loggen. Doe je voordeel en boek een helende en helpende sessie van een uur voor jouw hooggevoelige zelf voor maar €44.❤️
– LET OP: De coachsessie moet besteld zijn in de maand juni. Je hebt dus de tijd tot en met 30 juni om te bestellen. De coachsessie zelf is te boeken in de maanden juni, juli en augustus.
– LET OP: Maximaal 1 coachsessie voor €44 per klant.

FEESTKORTING 2: een Luisterkindafstemming voor maar €44

Feestkorting 2 is: een grote Luisterkindafstemming voor maar €44. Normaal €65. Hoe gaat een Luisterkindafstemming in zijn werk?In zo’n afstemming ga ik in gesprek met jouw hart, jouw hoger zelf en vraag hem of haar wat jou helpt op dit moment. Je kunt van te voren al je vragen per mail stellen, die neem ik dan mee in de afstemming. Ik maak een verslag van het gesprek en mail dit naar je.

Jij hoeft nergens heen, niet op een bepaalde tijd iets doen. Het gaat allemaal in de energie. Maar wel super krachtig. Je hoort (of eigenlijk leest) jouw antwoorden en jouw eigen-wijsheid.

Je kunt overigens voor jezelf een Luisterkindafstemming aanvragen, maar ook voor een kind of voor een persoon die fysiek niet meer kan communiceren (mensen in coma, dementerenden en ook overleden personen). Wil je meer weten hoe een Luisterkindafstemming werkt? Check het hier.

Heb je interesse hiervoor, stuur me een mail. Dan stuur ik je wat meer informatie en bij een JA ook een factuur hoe te betalen.Marieke op het Strand, HSP, Den Haag, Marieke Verkerk, IntuĂŻtie, cursus, Heel de natuur in jou, workshop, Van Hobbel naar H.I.P, hooggevoelig, luisterkind, luisterkind-afstemming, aarden, gronden, aardingsproducten, Earthing Nederland, kortingscode, alternatief advent vieren, HSP Challenge Maandje Minderen, HSP thema van de maand

– LET OP: De Luisterkindafstemming moet besteld zijn in de maand juni. Je hebt dus de tijd tot en met 30 juni om te bestellen. Na betaling ontvang je binnen 2 weken de afstemming in je inbox.

COMBI-TIP

Je kunt ook de combinatie van een coachsessie (Feestkorting 1) en een Luisterkindafstemming (Feestkorting 2) boeken. Dan maak ik eerst een Luisterkindafstemming en vervolgens overleggen we voor een afspraak voor de coachsessie. Het bedrag wat je voor deze combi betaald? Je raadt het al: €88.

Heb je interesse hiervoor, stuur me een mail naar info@mariekeophetstrand.nl Dan stuur ik je wat meer informatie, een factuur hoe te betalen. Na de afstemming prikken we een datum in juli of augustus.

FEESTKORTING 3: de cursus Sprookje Schrijven voor €40

Heb jij altijd al jouw eigen sprookje willen schrijven? Wil je de nieuwe Hans Christian Andersen worden? Het kan! In deze cursus leer je de bouwstenen van een sprookje. Je leert over de fasen en symboliek in sprookjes. Je ontdekt over soorten sprookjes en over het begin en einde van sprookjes. En nee, niet altijd ‘er was eens…’ en ‘…ze leefden nog lang en gelukkig.’ Integendeel.
De cursus bestaat uit 3 onderdelen. Je ontvangt elk onderdeel per mail en er zitten steeds 3 weken tussen. Aan het begin start je met het raamwerk van jouw sprookje en aan het eind is dit gevuld met symboliek die precies past bij jouw verhaal. Waardoor jouw sprookje nog wat lagen dieper gaat. Je doet de cursus in je eigen tempo. Nieuwsgierig? Check de site voor meer informatie.

– LET OP: Ook de cursus Sprookje Schrijven moet besteld zijn in de maand juni. Je hebt dus de tijd tot en met 30 juni om te bestellen of eventueel iemand kado te doen. Dan betaal jij de cursus en stuur ik de ander de mails met de cursus.

Heb je interesse hiervoor, stuur me een mail. Dan stuur ik je een factuur. Na betaling zet ik je in het emailsysteem en ontvang je de eerste mail met onderdeel 1 van de cursus. En kun je gaan. Welkom in de betoverende wereld van sprookjes!Marieke op het Strand, Den Haag, HSP, hooggevoeligheid, sprookje schrijven, online cursus

FEESTKORTING 4: 4 sessies van een uur halen en 3 betalen voor maar €195

De laatste en vierde Feestkorting is 4 coachsessie van een uur halen en 3 betalen, nu voor maar €195. Normaal €260.

Het gaat om 4 sessies van een uur coaching. Je kunt kiezen om dit op te maken aan 4 sessies van een uur. Maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor 2 sessies van 1,5 uur en nog 1 sessie van 1 uur, dat is ook samen 4 uur. Het blijkt dat je met een sessie van 1,5 uur net nog even wat meer de diepte in gaat. Je kunt dus op verschillende manieren die 4 uren boeken. Wat veel gebeurd is, we starten de eerste sessie en merken wat erna voor de volgende nodig is. Dat kan zelfs zo zijn met het thema. Gaandeweg blijkt welk thema of situatie nu aandacht wil. De sessies kunnen via zoom, maar ook fysiek buiten (in en om Den Haag).

Mocht het al even kriebelen en denk je ‘ik zit met een thema of dilemma en wil er nu eindelijk mee aan de slag. Grijp je kans. Doe je voordeel ermee en boek vier helende en helpende sessies van een uur voor maar €195.

– LET OP: De 4 halen, 3 betalen coachsessies moet besteld zijn in de maand juni. Je hebt dus de tijd tot en met 30 juni om te bestellen. De coachsessies zelf zijn tot 8 maanden te boeken na betaling!
– LET OP: Maximaal 1 keer een ‘4 coachsessies halen & 3 betalen’ voor €
195 per klant.

Heb je interesse hiervoor, stuur me een mail naar info@mariekeophetstrand.nl Dan stuur ik je meer informatie en bij een JA ook de factuur hoe te betalen en prikken we de eerste datum.

Nog een extra FEEST-KORTING

Het is nog een beetje extra feest. Want wil jij andere mogelijkheden voor een combinatie, laat het me weten. Ik sta open voor ideeën. En heb je een ander voorstel met het getal 4, wat jou nog beter past? Mail het me. Wie weet kunnen we het gewoon uitvoeren! Het is niet voor niks feest! Stuur me gewoon een mail met jouw leuke, gekke, grappige en/of feestelijke voorstel.

… Ik ga nog even verder feest vieren. Ik neem nog een lekker stukje Lady Fruit Cake (is zonder suiker en super lekker, echt een gebakje voor feestjes), mjam mjam. Met een heerlijk kopje thee met verse munt en framboosblad uit eigen tuin. Zalig.

PS. Ik heb nog een kadootje voor je. Omdat Marieke op het Strand iets te vieren heeft! Als je je naam onder deze FB-post zet, geef ik je een afgestemd magisch woord voor jou voor de zomer. Omdat het leven te vieren is. Omdat de zomer te vieren is.

Feestelijke groeten, Marieke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *