Marieke op het Strand, HSP, Den Haag, Marieke Verkerk, IntuĂŻtie, cursus, Heel de natuur in jou, workshop, Van Hobbel naar H.I.P, hooggevoelig, luisterkind, luisterkind-afstemming, aarden, gronden, aardingsproducten, Earthing Nederland, kortingscode, alternatief advent vieren, HSP Challenge Maandje Minderen, HSP thema van de maand, feest

Feest: 21 juni bestaat Marieke op het Strand 2 jaar! What’s in a name.

Feest: Marieke op het Strand bestaat 2 jaar

Hieperdepiep hoera! Hieperdepiep hoera! Vrijdag 21 juni 2019 is het zover, dan is het feest en bestaat Marieke op het Strand 2 jaar. Twee jaar geleden heb ik mijn bedrijf ingeschreven in de Kamer van Koophandel. Op de dag dat de zomer begint. Een mooi symbolisch begin. De zomer is immers het seizoen van bloeien en groeien. In de lente zijn zaadjes en plantjes gezaaid en in de zomer mogen die groeien. Zodat ze erna hun vruchten kunnen dragen en er in de herfst geoogst kan worden. Vaak is het ook de periode waarin de zomervakantie valt. Een periode voor jezelf en je dierbaren. Een tijd om even stil te staan in het soms hectische leven van alledag. Om even pas op de plaats te maken en te genieten. Plezier maken. Een mooie periode voor de start van Marieke op het Strand. Maar ook symbolisch naar jou toe.

Feest voor Marieke op het Strand, maar ook voor jou

Ja echt, naar jou! Als websitebezoeker, als bloglezer. Want in mijn bedrijf wil ik ook jou graag helpen met groeien en bloeien in het leven. Wat is er mooier dan je hooggevoelige zelf leren kennen en weten welke eigen-wijze keuzes daarbij horen. Zodat ook jij straks de vruchten kunt plukken en mag gaan oogsten. Mogelijk is dat een andere oogst dan je nu zult denken, en dat is oké. Dat gebeurt me ook regelmatig. Het universum zorgt voor ons, maar soms op een manier die we vooraf niet kunnen bedenken. Maar die uiteindelijk wel in ons hoogste goed is. Ik heb erop leren vertrouwen. Ik mag vragen en ik mag wensen. En daarna mag ik het weer loslaten. Zodat het universum mij een antwoord of oplossing kan geven die bij mij past. Eén waarvan ik groei, want dat is voor mij belangrijk in het leven.

Ik wil groeien, ik wil leren, ontdekken, vooruit komen, ervaren. Ik wil niet stilstaan, want dat voelt als achteruitgaan en op den duur zelfs als doodgaan. Bovendien hoeft groeien niet plankgas, alsjeblieft niet. Het mag gewoon in een tempo dat in mijn HSP leven past. En dat is zĂł leuk. Ontdekken, ervaren en groeien in hooggevoelig zijn. Met uiteindelijk een gelukkiger hooggevoelig leven. Daar doe ik het voor. En jij? Is dit wat jij wil?

What’s in a name: Marieke op het Strand

Mensen vragen mij soms waarom heet jouw bedrijf Marieke op het Strand. Ik zal het je kort vertellen. Bijna mijn hele leven kom ik al graag op het strand. Niet om te gaan liggen bakken in de zon, alsjeblieft niet. Ik kom dan als een rode kreeft weer terug na zo’n dag zon. (Bruin worden doet mijn lijf niet zo snel, ja tegen de tijd dat het herfst wordt.) En probeer dan maar eens lekker te slapen als je hele lijf zeer doet van het verbranden. Nee, ik loop liever langs het strand met blote voeten door het water. Heerlijk, beetje spetteren, spelen. Lekker loslaten in het water en gelukzalig weer opladen. Ik kom echt herboren weer terug na een uurtje lopen. En soms ook een momentje om te schrijven waar ik nu sta en of dat is waar ik heen wil.

Voor mij is het strand een super belangrijke plek om te gronden (met blote voeten op het zand) om los te laten (in het water gaat dat heel makkelijk) en op te laden (de lucht zit vol met ionen die goed zijn voor je lijf én mind). Eventueel nog wat mooie, bijzondere of symbolische schelpjes mee voor thuis en ik ben gelukkig. Ik kan er weer tegen. Strand is dé plek voor mij om weer bij te komen en op te laden. Wat zó nodig is in een hooggevoelig leven. Ik ben voor het strand vanuit Utrecht naar Den Haag verhuisd. Om er vaker te kunnen zijn. Omdat mijn ziel er blij van wordt. Omdat ik er blij van word. Gewoon omdat ik strand nodig heb in mijn leven. Omdat ik natuur nodig heb.

En ik gun jou ook zo’n plek om te gronden, los te laten en op te laden. Een plek om pas op de plaats te maken en weer even te voelen wat voor jou belangrijk is. En welke keuzes voor jou helpen in een hooggevoelig leven. En zo’n plek kan overal in de natuur zijn: bossen, duinen, parken, weilanden, hei, bergen, het strand, etc. Ik gun jou zo’n plek in je leven. Om gewoon te weten wat jou laat groeien en bloeien. Ik gun jou een gelukkig hooggevoelig leven. En dat komt allemaal samen in de naam van mijn bedrijf: Marieke op het Strand. En nu dus al weer 2 jaar.

Bij feest horen kado’s!

Yes, natuurlijk horen bij feest ook kado’s. Ik heb een aantal kado’s voor je die ik weggeef op het 2-jarig feestje. Dit zijn:

-> Wil jij de gratis HSP & IntuĂŻtie coachsessie of het Maya-inzichtenspel winnen? Mail me op info@mariekeophetstrand.nl dan je naam en wat je wil winnen. Of zet je naam onder de post op FB.

-> Marieke op het Strand, HSP, Den Haag, Marieke Verkerk, Intuïtie, cursus, Heel de natuur in jou, workshop, Van Hobbel naar H.I.P, hooggevoelig, luisterkind, luisterkind-afstemming, aarden, gronden, aardingsproducten, Earthing Nederland, kortingscode, alternatief advent vieren, HSP Challenge Maandje Minderen, HSP thema van de maandWil je een mini-luisterkindafstemming winnen? Ga dan zaterdag 22 juni tussen 9.30 en 10.00 uur naar de site www.luisterkind.com en meld je aan. Dan worden 830 mini-afstemmingen weggegeven door 40 luisterkindwerkers. Ik zit zaterdag klaar om er 18 weg te geven. Zeg maar de afterparty. 🙂

Let’s Party!

PS. Wil je als eerste op de hoogte geworden worden van dit soort acties, leuke aanbiedingen of HSP tips voor een gelukkig hooggevoelig leven? Vraag dan hier de Flessenpost aan Ă©n krijg de gratis checklist ‘7 Kenmerken van HSP’ers: Last of kracht’ erbij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *