feest, Marieke op het Strand, den haag, hsp, hooggevoelig, winnen, natuur, intuitie

FEEST: Marieke op het Strand bestaat 21 juni 3 jaar!

Zondag 21 juni is het feest 🎉 🎁 🥳 🎂 💐 🌈

Marieke op het Strand bestaat dan 3 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. De hele maand juni is het Feest-maand. En alles natuurlijk met het getal 3. Zo kun je de Online cursus Sprookje Schrijven, het aanvragen van een Luisterkindafstemming en het Spiri Wiri Powertraject met flink wat korting bestellen. En geef ik ook nog een HSP coachsessie weg (scroll naar beneden hoe je die kunt winnen).

Feest-Actie 🎁 1: sprookjes cursus

Heb je altijd al je eigen sprookje willen schrijven? Doe jezelf de online cursus Sprookje Schrijven kado. In 3 mails met tussenpozen van 3 weken (haha, die drieën waren er al) leer je alles over de fasen, soorten en symboliek van sprookjes. Je krijgt een raamwerk dat je voor je eigen sprookje kunt invullen. En dan na schrijven, schaven, schrappen, is daar ineens jouw eigen sprookje. Deze hele maand bestel je de cursus voor €33 ipv €47.

Meer weten over deze leuke cursus, lees je hier. Bij het bestellen gebruik je kortingscode feest3 en krijg je meteen €14 korting! 🧜‍♂️

Feest-Actie 🎁 2: Luisterkindafstemming

Zit je met bepaalde vragen? Heb je een dilemma of situatie waar je niet goed uitkomt? Vraag het aan je hoger zelf, je ziel. Die heeft de (vaak praktische) antwoorden en wijsheid wat en hoe te doen. Ben je klaar met het twijfelen? Vraag jezelf om duidelijkheid.

Hoe? Vraag een Luisterkindafstemming voor jezelf of kind aan. Je mailt me jouw vragen en ik ga in gesprek met jouw hogere zelf. De antwoorden krijg je per mail terug in een verslag van dat gesprek. Je hoeft geen afspraak te maken, nergens heen te reizen.

Het kan deze maand voor slechts €33 ipv €65. Meer informatie over een Luisterkindafstemming is en hoe het werkt, lees je hier. Heb je interesse stuur me even een mail. Dan stuur ik je meer informatie en betaalgegevens (gaat dus niet via de bestelknop op de site).

Feest-Actie 🎁 3: Spiri Wiri Power Traject

Wil je al veel langer coaching over hoe om te gaan met jouw hooggevoeligheid en intuĂŻtie. Wil je een spiritueler coaching van 5 sessies waar ook plek is voor bijvoorbeeld zingeving en levensvragen? Neem die stap en boek het Spiri Wiri Power coachingstraject van 5 sessies deze maand voor slechts €333 ipv €444. We kunnen elkaar online en/of fysiek buiten ontmoeten. Het kan bestaan uit een combinatie van bijvoorbeeld opstelling, 🌳natuurcoaching, Luisterkindafstemming en healing.
Meer informatie lees je hier. Heb je interesse of vragen hierover? Stuur me even een mail, dan sparren we even of dit traject op dit moment bij jou past.

Bonus

🎁 En als bonus, wil ik ook een HSP coachsessie van een uur weggeven. Dat kan online of fysiek buiten. Wil je deze graag winnen of aan iemand anders kado doen (dan win je gewoon voor die persoon)? Laat je naam hieronder achter of mail dat je de HSP sessie graag wil winnen. Ik trek een winnaar onder alle inzenders.

Feestelijke groeten, Marieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *