Ga mee Licht het nieuwe jaar in!

Marieke op het Strand, HSP, Den Haag, Marieke Verkerk, Intuïtie, cursus, Heel de natuur in jou, workshop, Van Hobbel naar H.I.P, hooggevoelig, luisterkind, luisterkind-afstemming, aarden, gronden, aardingsproducten, Earthing Nederland, kortingscode, alternatief advent vieren

Ga je mee Licht het nieuwe jaar in?

De afgelopen weken was het advent. Advent startte in 2023 op zondag 3 december en eindigde op 24 december. Erna is het kerstfeest. Advent is de periode om je voor te bereiden op het feest van Licht. Op het moment dat de dagen weer ietsje langer worden en de nachten korter.

In Alternatief Advent Vieren kreeg je elke week een verhaal, een opdracht of meditatie en een verrassing in het thema van die week. De thema’s waren: jouw licht ontsteken, engelen, vreugde en innerlijk kind. Op die manier ontstond steeds meer licht in de donkere dagen, in jou en dus ook in jouw omgeving. Dat was als voorbereiding op het kerstfeest.

Maar voor wie wil, gaan we nog eventjes door. Er zijn nog meer dagen te vieren, opdrachten rituelen en meditaties om ook met meer licht het nieuwe jaar in te gaan. Om het magische 2024 met meer licht te verwelkomen.

En jij kunt meedoen!

Hoe? Door het pakket ‘Ga Licht het Nieuwe Jaar in’ te bestellen!

Ja, ik bestel graag het Pakket ‘Ga Licht het Nieuwe Jaar in’ voor €7!

Wat zit er in dit gave pakket?

  • Je ontvangt natuurlijk het werkboek van Alternatief Advent Vieren. Zodat je altijd weer de verhalen, opdrachten, oefeningen en meditaties terug kunt lezen en kunt doen. Bijvoorbeeld op een moment dat je weer even wat meer licht kunt gebruiken. In dit werkboek ontdek je: hoe je jouw licht kunt aansteken, wat engelen voor je kunnen doen, hoe je meer vreugde in je leven kunt toelaten en hoe je contact kunt maken met je innerlijk kind.
  • Ontvang 4 extra bonussen: Vind jouw woord voor 2024 (elke jaar kun je een woord meegeven als focus, als richting voor dat jaar), doe een ritueel om 2023 af te sluiten en bewust in 2024 te stappen, ontvang een super meditatie voor Driekoningen (welke geschenken brengen de drie koningen aan jou?) en ontvang online een kaart persoonlijk getrokken voor jouw jaar 2024.

Dit basispakket ‘Ga Licht het nieuwe jaar in’ kost 7. Super fijn en handig om met meer licht het nieuwe jaar in te gaan.

En wil je meer?

Wil je helemaal klaar zijn voor het nieuwe jaar? Bestel dan het pluspakket en ontvang ook nog een Luisterkindafstemming. Hierin kun je al jouw vragen mee laten nemen. Zit je bijvoorbeeld met vragen over je hooggevoeligheid? Wil je meer contact met jouw intuïtie? Weet je niet wat de stappen zijn voor een voor jou betekenisvol leven met natuur? Ben je jezelf even kwijt door alle stress en wil je weer bij je unieke zelf komen?

  • Boek het PlusPakket Luisterkind ‘Ga Licht het Nieuwe Jaar in’ voor slechts €63. Dan krijg je een grote Luisterkindafstemming erbij. Een Luisterkindafstemming kost normaal €70, maar nu dus flink met korting samen met het Licht-pakket. Dan ben je helemaal klaar voor 2024. Je kunt me al je vragen en een foto van jezelf mailen. Ik stem me op je af en binnen 2 weken ontvang jij de Luisterkindafstemming in je inbox. Je hoeft nergens naar toe en niets te doen. Het gaat allemaal in de energie. Wil je meer weten over hoe een Luisterkindafstemming werkt, klik dan hier. Overigens kun je ook voor een kind een Luisterkindafstemming vragen.

Ja, ik bestel graag het pakket ‘Ga Licht het Nieuwe Jaar in’ en betaal €7

Ja, ik bestel graag het PlusPakket Luisterkind ‘Ga Licht het Nieuwe Jaar in’ en betaal €63

Wil je meer weten, stuur me een mail of gebruik het contactformulier.

Ontdek hoe je jouw Licht groter kunt laten groeien. Je bent van harte welkom.

Hartegroet, Marieke