Geboortebegeleiding: voor aanstaande moeders

Een prachtig cadeautje van de aanstaande moeder aan zichzelf!!

Marieke op het Strand, HSP, Den Haag, Marieke Verkerk, IntuĂŻtie, cursus, Heel de natuur in jou, workshop, Van Hobbel naar H.I.P, hooggevoelig, luisterkind, luisterkind-afstemming, aarden, gronden, aardingsproducten, Earthing Nederland, kortingscode, alternatief advent vieren, HSP Challenge Maandje Minderen, Maya Inzichten spel, 2012 Inspiration cards, bijenvoedselbank, Pollinators, Corona, voor jezelf zorgen, healing garden, Dr Bates methode, bril, HSP Zomer-bingo, lifecoach, dyslexie, bomen, levensvragen, bodem, geboortebegeleidingOh wauw, wat is het toch bijzonder om zwanger te zijn. Als aanstaande moeder voel je je kindje bewegen in je buik. Je voelt wanneer het rustig is en wanneer druk.

Hoe mooi zou het zijn als je wist hoe het zich daadwerkelijk voelt op die momenten. En hoe fijn is het om te weten dat je kindje voorbereid is om de grote stap te zetten; het nieuwe leven op aarde wat hem of haar wacht.

Je krijgt antwoorden op deze vragen in een speciale vorm van Luisterkindafstemming: de geboortebegeleiding.

Hoe werkt een Luisterkindafstemming geboortebegeleiding

Net als met een gewone Luisterkindafstemming, maak ik op zielsniveau liefdevol en heel voorzichtig contact, maar nu met het ongeboren kind. Ik ben me bewust van de veilige omgeving waarin het kindje zich bevindt en ga daar heel respectvol mee om.

Vervolgens ga ik in gesprek met het kindje. Ik hoor hoe het zich voelt en of het vragen heeft. Vaak geeft het kind ook aan wat het fijn vindt, bijvoorbeeld lekker wiegen of liever op de linkerzij slapen nu het nog in de baarmoeder zit. Ik leg uit dat de bevalling er aan komt en vraag hoe ze daar tegenaan kijkt. Tot slot stel ik ook de vragen die jullie als toekomstige ouders hebben. Ik fungeer als een tussenpersoon in het contact tussen het kindje en ouders. Op die manier krijgen jullie een beeld van jullie toekomstige kindje.

Natuurlijk is er ook aandacht voor de moeder. Hoe gaat het met haar? Wat heeft zij nodig? Het kindje helpt soms mee om de aanstaande mama rustiger te laten worden of geeft aan dat het niet zo van harde geluiden houdt. Uiteraard wordt ook de aanstaande partner (mocht die er zijn en behoefte hebben aan tips) niet vergeten.

Iedere Geboortebegeleiding is uniek en wordt grotendeels door het kindje bepaalt.

Een Luisterkindafstemming Geboortebegeleiding praktisch

– Deze vorm van begeleiding bestaat uit 4 afstemmingen (per keer een half uur). Doordat ik op energetisch niveau contact maak, hoef je niet naar mij toe te komen en is er geen belasting voor de aanstaande moeder. Het kost jou dus geen reistijd.

– We beginnen wanneer de zwangerschap om en nabij de 28 weken is. We plannen in onderling overleg de 4 data waarop ik iedere week een half uur contact maak met jouw kindje. Je mag je kindje van alles vragen.

– Dat half uur is ook bedoeld voor jou als aanstaande moeder. Je kunt in die tijd heerlijk op een rustige plek ontspannen. Neem alleen of samen met je partner een half uurtje voor jezelf/elkaar. Je kan lekker op je bed gaan liggen met mooie muziek, je buik lekker (laten) masseren of lekker ontspannen in bad gaan. Alles mag. Ik stem op diezelfde tijd op jouw kindje af en na een half uur mail ik je direct het verslag. Je hoeft er dus niet op te wachten.

– Eventuele vragen die daar weer uit voortkomen, neem ik in de volgende afstemming mee. Zo lopen we vier weken lang samen op.

Hoe vraag je een Luisterkindafstemming geboortebegeleiding aan?

  1. Stuur me een mail of stuur me een berichtje via het contactformulier.
  2. Ik mail je uitgebreide informatie terug.
  3. Je stuurt vervolgens al je vragen en een foto van jezelf (aanstaande moeder) terug.
  4. Daarna neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op om 4 data af te spreken voor de afstemmingen en stuur ik de factuur met betalingsgegevens.
  5. Na elke afstemming ontvang je meteen het verslag per mail.

Marieke op het Strand, HSP, Den Haag, Marieke Verkerk, Intuïtie, cursus, Heel de natuur in jou, workshop, Van Hobbel naar H.I.P, hooggevoelig, luisterkind, luisterkind-afstemming, aarden, gronden, aardingsproducten, Earthing Nederland, kortingscode, alternatief advent vieren, HSP Challenge Maandje Minderen, Maya Inzichten spel, 2012 Inspiration cards, bijenvoedselbank, Pollinators, Corona, voor jezelf zorgen, healing garden, Dr Bates methode, bril, HSP Zomer-bingo, lifecoach, dyslexie, bomen, levensvragen, bodem, geboortebegeleidingWat zijn de kosten van een Luisterkindafstemming  Geboortebegeleiding?

De investering in een Luisterkindafstemming geboortebegeleiding bedraagt €145. (Dit is een vaste prijs vastgesteld door Luisterkind.)

Hierin zitten dus 4 afstemmingen van een half uur en het verslag van deze gesprekjes.

Wil je meer weten over deze bijzondere vorm van een Luisterkind-afstemming? Of wil je een Luisterkind geboortebegeleiding aanvragen of zelfs kado doen? Vul het contactformulier in of bel me op 06-24850387.

Ken jij een aanstaande moeder voor wie een Luisterkindafstemming geboortebegeleiding ondersteunend kan zijn? Laat ze gerust weten over deze bijzondere vorm van Luisterkindafstemming. En natuurlijk is het ook een super leuk en origineel cadeau om te geven.

Ps. Van de omzet van alle afstemmingen gaat 5% naar een goed doel dat kinderen en/of Moeder Aarde helpt.

Goed om te weten

Ik ben geen arts, geen psycholoog, orthopedagoog of wat dan ook. Ik verhelp ook geen ziektes of aandoeningen. Bij lichamelijke klachten adviseer ik contact op te nemen met je (huis)arts. Ook voorspel ik het zielendoel en het geslacht van de baby niet. Ik maak alleen contact met je ongeboren kind. Niet meer en niet minder.

In gesprek met een kindje in de buik van moeder ergens op aarde: een voorbeeld van een stukje geboortebegeleiding

Marieke op het Strand, HSP, Den Haag, Marieke Verkerk, IntuĂŻtie, cursus, Heel de natuur in jou, workshop, Van Hobbel naar H.I.P, hooggevoelig, luisterkind, luisterkind-afstemming, aarden, gronden, aardingsproducten, Earthing Nederland, kortingscode, alternatief advent vieren, HSP Challenge Maandje Minderen, Maya Inzichten spel, 2012 Inspiration cards, bijenvoedselbank, Pollinators, Corona, voor jezelf zorgen, healing garden, Dr Bates methode, bril, HSP Zomer-bingo, lifecoach, dyslexie, bomen, levensvragen, bodem, geboortebegeleidingIk zie een kindje met blonde krullen. Hij wil heel graag meer ruimte. Hij doet het me voor. Met twee armen wijd naar links en rechts. Zoals ook koppeltje duiken. Vol energie laat hij me de buitelingen zien. Hij stuitert van de energie. Dat is zo fijn, met meer ruimte.

Dan wordt hij iets serieuzer. Ik zou ook willen dat mama meer ruimte voor mij heeft. Ze is druk in haar hoofd. Ze denkt en denkt en denkt. Haar hoofd zit vol. Daar is niet zoveel ruimte. Laat staan ruimte voor mij. Ik zou graag willen dat ze niet over me denkt, maar met me praat, tegen me praat. Even stil zijn, even de buik voelen, mij voelen. Dat is fijn als het wat schemert, ‘s avonds. Dan is het makkelijker om even stil te zijn, om tegen me te praten. Om met mij samen te zijn.

Ik zou ook willen dat mama meer ruimte heeft, meer beweegt. Als zij beweegt, beweeg ik ook en kan ik ook van de ruimte, het bewegen genieten. Vroeger vond ze dansen leuk. Het kindje wordt weer heel enthousiast als hij over bewegen praat. Daar krijgt hij energie van.

Dan wordt hij weer wat serieuzer. Hij vindt het ook een beetje spannend. Hoe zal het straks zijn uit de buik? Hoe ziet het eruit? Mama vindt het ook een beetje spannend. En dat is helemaal niet erg. Er is ook veel hulp om ons heen. En mama en ik helpen elkaar. Ook straks. Wij zijn een team. We kennen elkaar ook al langer.

Tot slot zegt het kindje dat hij de bevalling graag licht wil, niet extra zwaar maken. In een ruimte met een beetje gedempt licht, niet van die felle tl-lampen. Een bevalling vanuit het licht, luchtig. En ook een bevalling die licht is in de energie.