i'm-in-the-garden

Healing Garden

Naast een afstemming kan het fijn zijn om bijvoorbeeld meer begeleiding te krijgen, andere hooggevoeligen te ontmoeten en workshops in de natuur te volgen. In de toekomst wil ik daarom heel graag een tuin openen waarin hooggevoelige kinderen en volwassenen tot rust komen, zich er fijn voelen en zich weer op kunnen laden. Gewoon door er te zijn, te spelen, te ontmoeten, het maken van spullen die de natuur geeft, bloemen en kruiden te plukken, zaden te oogsten, te delen, etc.

Het is mijn droom om die tuin binnen 3 jaar te realiseren in of om Den Haag. Op dit moment doe ik ideeĂ«n op, denk ik na over plekken, planten, constructies van lenen, gebruiken, subsidies en mogelijkheden in de tuin. Kortom ik tref voorbereidingen om straks te kunnen zeggen: I’m in the garden. En hopelijk geldt dat voor meer kinderen en volwassenen die net als ik ook blij worden als ze in de natuur zijn!

Mocht je nog een fijne plek weten om een tuin te gebruiken, lenen, huren of kopen, dan hoor ik graag van je. Stuur me gerust een mail naar info@mariekeophetstrand.nl of een bericht via het contactformulier.

Zie ik je straks in de tuin?

Hartegroet, Marieke /|\