HSP Coaching helpt

Een van de kenmerken van HSP’ers is hun grote wijsheid en intuïtie. We hebben allerlei ingevingen die vaak niet te beredeneren zijn met ons denken.  En omdat we gevoelig zijn voor prikkels, kunnen we heel makkelijk informatie oppikken. Kunnen we bijvoorbeeld helder horen, voelen, zien, ruiken, proeven en/of weten. Doen we indrukken op van sferen, personen, energieën, etc. Het is niet altijd helder of die informatie over onszelf gaat of over anderen. We kunnen zelfs fysiek last van iets hebben. Dat kan een uiting zijn van iets op een andere laag, bv op een mentale, emotionele of spirituele laag. Hoe ga je daar allemaal goed mee om?

  • Ben jij HSP en pik je heel makkelijk sferen en emoties van anderen op?
  • Ben je aan het eind van de dag gesloopt door alle indrukken in Ă©n buiten je?
  • Zoek je jouw manier om om te gaan met je helder horen, weten, voelen en zien?
  • Wil jij je hooggevoeligheid en intuĂŻtie een plek geven die het verdient?
  • Maar heb je geen idee waar te beginnen?

Ga mee en word je eigen H.I.P. = HSP, IntuĂŻtie & Power!

Ik neem je graag mee op deze mooie ontdekkingstocht naar wie jij bent en wat voor jou werkt. Geen kant-en-klare antwoorden, want die zijn er niet. Ieder mens, iedere HSP’er is en reageert weer anders op een zelfde situatie. We gaan dan ook op zoek naar oefeningen, handvatten en tips die in jouw leven en jouw agenda passen.

En die antwoorden zitten al in je zelf. Ze mogen naar buiten komen. Je mag erop vertrouwen. Het is tijd dat ze gehoord, gezien, gevoeld en geweten worden! Ik begeleid je graag op deze mooie tocht. Ga mee en word je eigen H.I.P. = HSP, IntuĂŻtie & Power!

Testimonial Nicole: “Bij Marieke heb ik een heel fijne en waardevolle coachingssessie mogen ervaren. We kozen voor een sessie via de digitale weg, vanwege de afstand. Het werd een creatieve sessie met tekenen, kleuren en schrijven. Marieke kan snel denken, schakelen en invoelen wat er op dat moment naar boven mag komen drijven en gezien mag worden. Ze nam alle tijd om dit met mij te onderzoeken. Binnen Ă©Ă©n sessie had ik duidelijk waar ik stond, waar ik naartoe wilde en welke stappen ik daarvoor mocht gaan zetten. Dank je wel voor de prachtige inzichten!”

HSP Coaching via internet/zoom of fysiek in de natuur

Er zijn twee manieren van HSP Coaching:

– Een HSP coachsessie via zoom/24sessions (via internet op pc, tablet of smartphone). Lekker makkelijk vanuit huis. Geen reistijd, files, omleidingen. En natuurlijk kan daar ook natuur aan te pas komen.  🙂

– Een HSP coachsessie in de natuur in/om Den Haag. Letterlijk naar buiten. Laat de natuur je spiegelen en neem vervolgens haar wijsheid en inzichten weer mee terug naar huis te nemen. Je kunt kiezen uit locaties in en om Den Haag. Denk bijvoorbeeld aan het strand (Zuiderstrand), duinen (Westduinpark), bos/park (Sorghvliet, Hyacintenbos, Clingendael). Mocht je veel verder wonen en toch graag ook in de natuur gecoacht willen worden, stuur me even een bericht. Je weet nooit wat er allemaal mogelijk is. Misschien past het om halverwege af te spreken of woon je ergens waar ik met regelmaat kom…

Marieke op het Strand, HSP, Den Haag, Marieke Verkerk, IntuĂŻtie, cursus, Heel de natuur in jou, workshop, Van Hobbel naar H.I.P, hooggevoelig, luisterkind, luisterkind-afstemming, aarden, gronden, aardingsproducten, Earthing Nederland, kortingscode, alternatief advent vieren

HSP Coaching: Tarieven, uren & trajecten (via zoom of in de natuur)

  • Kennismaking HSP coaching van 1 uur

Zit je met een bepaalde vraag, dilemma of situatie over jouw HSP zijn en/of jouw intuïtie? Wil je bijvoorbeeld concrete oefeningen hoe jij in jouw situatie beter kunt gronden? Of wil je praktische handvatten hoe jij om kunt gaan met jouw hooggevoeligheid en jouw innerlijk weten? Dan is er de mogelijkheid om 1 op 1 kennis met mij te maken. Boek dan een uur HSP Coaching voor prijs van €65 incl BTW. Dit kan een ontmoeting zijn via zoom of lekker buiten in de natuur.

Heb je interesse in deze sessie? Laat het me weten en we plannen een datum en tijd in onze agenda. Wil je eerst meer weten, vul het contactformulier.

  • HSP Coachsessie van 1,5 uur of een pakket van 4 uur coaching

Vaak blijkt dat een uur zo om is en eigenlijk wat te kort. Wil je meer? Boek dan een coachsessie van 1,5 uur. We hebben alle tijd en kunnen veel dieper ingaan op jouw HSP vraag, dilemma of situatie. Deze sessie duurt 1,5 uur en is een ontmoeting via zoom of fysiek in de natuur. De prijs van deze sessie van 1,5 uur HSP Coaching is €90 incl BTW. Boek deze HSP Coachsessie hier.

Het is ook mogelijk om een Pakket van 4 uur Coaching te bestellen. Dan betaal je €260. Bestel het Pakket met 4 uur coaching hier.

Heb je interesse in de coachsessie van 1,5 of het Pakker van 4 uur? Laat het me weten en we plannen een datum en tijd in onze agenda. Wil je eerst meer weten, vul het contactformulier.

  • HSP Traject van 5 sessies: het Spiri Wiri Power Pakket

Weet je eigenlijk nu al dat je meer wilt? Dat je klaar bent voor een traject van 5 sessies (van 1,5 uur). Niks geen gereken met uren, maar gewoon per sessie. Heel fijn om van te voren al weten waar je aan toe bent. Check dan het Spiri Wiri Power Pakket.

De prijs van dit pakket is:  €444 incl BTW.

Heb je interesse in dit Power Traject? Laat het me weten, dan bellen we om te kijken wat dit traject voor je kan betekenen en hoe het eruit ziet (offline, online, etc). Zegt jouw hart JA, dan ben je van harte welkom. Samen gaan we onderzoeken wat jouw intuĂŻtie nog meer zegt. Samen gaan we onderzoeken wat jouw ziel nog meer wil. Of juiste wil loslaten, kan ook natuurlijk.

Heb je vragen, wil je meer weten, vul het contactformulier in.

 

Wil je meer weten over een van deze vormen van HSP Coaching? Ben je nieuwsgierig hoe het voor jou kan werken? Wil je meer informatie over wat ik voor je kan doen? Stuur me een bericht.

En kan ik nog iets anders voor je betekenen? Laat het me weten. Ik ga kijken wat ik voor je kan doen.

Je bent van harte welkom!

Hartegroet, Marieke /|\