HSP Inspiratiewandelingen

Wat valt jou op als je naar deze foto kijkt? Is het een bepaalde kleur, een bepaald licht? Of komen er associaties met geluiden, met geuren of met gevoelens bij je op?

Het kan zelfs zijn dat wat je opvalt iets zegt, iets spiegelt over de situatie waarin je nu zit. Of over de situatie waar je graag zou willen zijn.

Het kan van alles zijn wat er in je opkomt en waarschijnlijk gaat het razend snel en ben je je niet bewust van alles wat deze foto met je doet. Maar zo gaat het ook als je echt in de natuur bent.

Zo gaat het ook met hoogsensitief zijn én met de intuïtie die daar bij hoort. Het gaat vaak heel snel, maar ze zijn allebei aanwezig!

Kun jij jouw HSP zijn en jouw intuïtie waar-nemen?

Kun jij jouw hooggevoeligheid inzetten als kracht? Kun je jouw intuïtie, jouw ingevingen horen? Of voelen, zien, ruiken, proeven, weten, etc ?

Het is beide een bron van informatie en geeft je antwoorden. Maar dan is het wel handig dat je jouw intuïtie kunt waar nemen. Dat je gelooft wat je hoort en dat je vervolgens kunt kiezen wat je met die informatie doet en ernaar handelt. Kom het zelf ervaren tijdens een HSP Inspiratiewandeling.

Wat is een HSP Inspiratiewandeling?

Op een HSP Inspiratiewandeling krijg je tools en tips hoe om te gaan met jouw hooggevoeligheid en met jouw intuïtie. We gaan een uur wandelen met een groepje van max 5 mensen waarin ik je praktische tips en tools geef. Voor een gelukkiger HSP leven, maar ook om je intuïtie te horen en/of te verdiepen. Op die manier ontdek je hoe jij jouw intuïtie waarneemt, wat het zegt en hoe je makkelijker -of eigenlijk dichter bij jezelf- keuzes kunt maken. En natuurlijk heeft ook het seizoen waarin we lopen een onderdeel in de HSP Inspiratiewandeling.

Laat je agenda, je To-do-lijstjes, alle gedachten en oordelen los. Neem je zintuigen mee en laat je verrassen door jouw eigen intuïtie. Kom ontdekken met welke super fijne tips jij het bos weer uit loopt en je HSP leven mee in neemt.

Doe jij mee?

Ik organiseer met regelmaat HSP Inspiratiewandelingen. Hieronder vind je de datum van de eerstvolgende wandeling.

In het Hyacintenbos

  • Datum: wrs weer tijdens Fete de la Nature 2024!
  • Tijd: 11.00-12.00 uur of 13.00-14.00 uur. Er zijn twee rondes.
  • Verzamelen: Ingang Hyacintenbos, Landgoed Ockenburgh 10.50 en 12.50 uur
  • Kosten: Gratis, nada, noppes.
  • Aanmelden: via het contactformulier of stuur een mail naar info@mariekeophetstrand.nl  Zet er even bij voor welk tijdstip jij mee wilt lopen. Vol = vol (max 5 mensen).

PS. Mocht je meer willen? Dat kan. Denk dan eens aan een 1-op-1 HSP & Intuïtiecoachsessie. We gaan dan bijvoorbeeld in het Hyacintenbos aan de slag met jouw specifieke vraag of situatie. Ik geef je praktische tips en tools over jouw hooggevoeligheid en jouw intuïtie, helemaal afgestemd op jou. Tijdens Fete de la Nature is er in de middag één plekje van 15 tot 16 uur voor de speciale prijs van 50 ter kennismaking. Als dit met je resoneert, stuur me een mail of berichtje.

Ik heb er veel zin in. Laten we de natuur vieren, onze natuur, onze hooggevoeligheid en onze intuïtie! Tot ziens op een van de HSP Inspiratiewandelingen.

Hartegroet,
Marieke