HSP-Toolkit: voor eerste hulp bij hooggevoelige ongemakken

Help, ik voel zo veel en ik heb nu iets nodig! Bestaat er een EHB(h)O-Toolkit?

Ken je die situatie(s) waarin je denkt: shit, ik heb nu iets nodig. Ik zit aan mijn tax van prikkels en indrukken. Ik zit helemaal vol en ik kan me nog even niet terugtrekken. Het is me teveel en ik moet nog even door. Hoe krijg ik mezelf weer rustiger? Hoe krijg ik weer lucht? Is er zo iets als een HSP-Toolkit?

Ik wou dat, toen ik ontdekte dat ik HSP was, er een soort toolkit was met handige spullen die me direct rust gaven. Een EHBO pakket voor lastige hooggevoelige situaties. Die bestond helaas niet. Een van mijn wensen was om die zelf te gaan creëren om daarmee andere hooggevoelige personen te kunnen helpen. Want hoe fijn zou het zijn als er een kit voor jou was, een doosje vol met handige dingen die je direct helpen. Ik ben op zoek gegaan naar de basics.

In de loop der jaren heb ik voor mezelf ontdekt wat heel snel helpt en werkt. Soms zijn dat dingen die meteen helpen. Zeg maar de quickfixes. En soms zijn dat dingen die preventief helpen. Die ervoor zorgen dat ik niet nog voller raak. Die me bijvoorbeeld helpen reinigen.

Van al die spullen heb ik nu een handige toolkit van gemaakt: de EHB(h)O-toolkit. Een pakket voor eerste hulp bij hooggevoelige ongemakken. Of te wel de HSP-Toolkit. Zo kant en klaar. Super fijn om niet eerst het wiel uit te hoeven vinden. Maar direct een handig starterspakket te hebben. Zeg maar de ‘must haves’. Super fijn voor als je hooggevoelige bent. En direct te bestellen. Of een ander kado te doen.

Marieke op het Strand, HSP, Den Haag, Marieke Verkerk, IntuĂŻtie, cursus, Heel de natuur in jou, workshop, Van Hobbel naar H.I.P, hooggevoelig, luisterkind, luisterkind-afstemming, aarden, gronden, aardingsproducten, Earthing Nederland, kortingscode, alternatief advent vieren, HSP Cursus Maandje Minderen, Maya Inzichten spel, 2012 Inspiration cards, bijenvoedselbank, Pollinators, Corona, voor jezelf zorgen, healing garden, Dr Bates methode, bril, HSP Zomer-bingo, lifecoach, dyslexie, bomen, levensvragen, bodem, geboortebegeleiding, Bijenstichting, HSP Cursus Loslaten, HSP Cursus Loslaten, EHB(h)O-Toolkit
Een voorbeeld van de fysieke producten in de HSP-Toolkit. Online komen er ook nog een aantal extra’s bij.

Bestel hier jouw HSP-Toolkit voor €40

Wat zit er in de HSP-Toolkit?

  • Een auraspray voor hooggevoelige volwassene (30 ml van NewLeaves). Een spray en je voelt het letterlijk lichter om je heen worden. Je zakt meteen meer in je lijf.
  • Een flesje essentiĂ«le olie met sinaasappelgeur (5 ml van dĹŤTERRA). Doe een druppel op je handen en haal de geur door je aura heen. Super fijn om je aura te schonen. Daarnaast is het de geur van vreugde, van spelen, ene geur waar je innerlijk kind heel blij van wordt.
  • Een steen labradoriet of een rhodochrosiet die je bijvoorbeeld bij je kunt dragen. Labradoriet helpt om je grens aan te geven. Rhodochrosiet helpt bij zelfliefde, zelfwaardering. Beiden zijn hele prettige stenen voor hooggevoelige personen.
  • Een kleine rode jaspis, makkelijk in de broekzak of portemonnee te dragen. Rode jaspis werkt heel fijn om te gronden.
  • Een kleine bergkristal met een punt, zodat je gericht kunt afvoeren. Bergkristal beschermt, zuivert.
  • Een heilig houtje (van Jiri & Friends) om jezelf, de ruimte of spullen mee te reinigen. Heilig hout, ook wel palo santo genoemd, reinigt en beschermt.
  • Een kaart (van De Zinnige Zaak) met een mooie tekst om op te hangen of neer te leggen waar je vaak komt. De kaart is gemaakt zonder dat er bomen voor hoeven worden gekapt, namelijk van oogstafval (daar merk je niks van) en gedrukt met inkt zonder gif.
  • Een grote (5 cm) en twee kleine (2 cm) levensbloemstickers.
  • Een mini-Luisterkindafstemming: wat lieve woorden speciaal afgestemd op jou. Deze stuur ik per mail.
  • Een kaart uit de natuurlijk inzichtkaarten of uit het orakel van de maan. Ik stuur een foto van de getrokken kaart per mail.

De foto geeft een indicatie aan wat er in het pakket zit. De labradoriet, kan ook een rhodochrosiet zijn. En elk pakket heeft een andere kaart. Daarnaast komen een aantal dingen online, doe zie je niet terug op de foto. Bijvoorbeeld een mail met meer achtergrondinformatie en tips hoe je de spullen kunt gebruiken.

De prijs van dit EHB(h)O-Toolkit is €40, inclusief verzendkosten (in NL). PS. Woon je elders? Stuur me dan even een mail waar je woont, dan kan ik de prijs van de HSP-toolkit inclusief verzendkosten naar je mailen.

Ja Marieke, ik bestel graag de HSP-Toolkit voor 40 euro!

Met extra Bonus: 40 minuten gratis coaching!

Als je de HSP-Toolkit bestelt, krijg je daar een extra bonus bij. Dit is een helemaal gratis HSP Coachsessie van 40 minuten (met een waarde van €45)!

In deze coachsessie ga ik je helpen bij jouw lastige hooggevoelige issues. Misschien zit je met een dilemma, heb je een vraag of heb je een thema en wil je daar persoonlijke tips en handvatten bij. Ik kijk met je mee, naar wat voor jou nu het meest helpend en helend is. Er is eindelijk tijd voor jouw vragen. Er is eindelijk tijd voor jou.

Deze helende en helpende coachsessie gaat via internet (zoom). De coachsessie vindt binnen 3 maanden na bestelling plaats. De waarde van deze coachsessie is €45. Dus als je de HSP-toolkit bestelt, krijg je meer dan het dubbele aan waarde erbij.

Je bestelt de HSP-Toolkit hier voor slechts €40.

Ja, Marieke ik bestel heel graag de HSP-Toolkit voor €40!

Let op: Er zijn een beperkt aantal HSP-Toolkits beschikbaar. OP=OP. (Erna komen er wel weer nieuwe pakketjes, maar dat is afhankelijk van levering en beschikbaarheid van de spullen.)

Marieke op het Strand, HSP, Den Haag, Marieke Verkerk, IntuĂŻtie, cursus, Heel de natuur in jou, workshop, Van Hobbel naar H.I.P, hooggevoelig, luisterkind, luisterkind-afstemming, aarden, gronden, aardingsproducten, Earthing Nederland, kortingscode, alternatief advent vieren, HSP Cursus Maandje Minderen, Maya Inzichten spel, 2012 Inspiration cards, bijenvoedselbank, Pollinators, Corona, voor jezelf zorgen, healing garden, Dr Bates methode, bril, HSP Zomer-bingo, lifecoach, dyslexie, bomen, levensvragen, bodem, geboortebegeleiding, Bijenstichting, HSP Cursus Loslaten, HSP Cursus Loslaten, EHB(h)O-Pakket

Wil je meer weten over het pakket? Heb je een vraag over de HSP-toolkit? Laat een bericht achter in het contactformulier of stuur me gerust een mail.

En heb je al een en ander uitgeprobeerd uit de HSP-Toolkit, laat het me weten. Ik ben super benieuwd naar je ervaringen. Ik wens je een hele mooie ontdekkingsreis toe.

Hartegroet, Marieke