HSP & Intuïtie coaching

Een van de kenmerken van HSP’ers is hun grote wijsheid en intuïtie. We hebben allerlei ingevingen die vaak niet te beredeneren zijn met ons denken.  En omdat we gevoelig zijn voor prikkels, kunnen we heel makkelijk informatie oppikken. Kunnen we bijvoorbeeld helder horen, voelen, zien, ruiken, proeven en/of weten. Doen we indrukken op van sferen, personen, energieën, etc. Het is niet altijd helder of die informatie over onszelf gaat of over anderen. We kunnen zelfs fysiek last van iets hebben. Dat kan een uiting zijn van iets op een andere laag, bv op een mentale, emotionele of spirituele laag. Hoe ga je daar allemaal goed mee om?

  • Ben jij HSP en pik je heel makkelijk sferen en emoties van anderen op?
  • Ben je aan het eind van de dag gesloopt door alle indrukken in én buiten je?
  • Zoek je jouw manier om om te gaan met je helder horen, weten, voelen en zien?
  • Wil jij je hooggevoeligheid en intuïtie een plek geven die het verdient?

Maar heb je geen idee waar te beginnen?

Ik neem je graag mee op deze mooie ontdekkingstocht naar wie jij bent en wat voor jou werkt. Geen kant-en-klare antwoorden, want die zijn er niet. Ieder mens, iedere HSP’er is en reageert weer anders op een zelfde situatie. We gaan dan ook op zoek naar oefeningen, handvatten en tips die in jouw leven en jouw agenda passen.

En die antwoorden zitten al in je zelf. Ze mogen naar buiten komen. Je mag erop vertrouwen. Het is tijd dat ze  gehoord, gezien, gevoeld en geweten worden! Ik begeleid je graag op deze mooie tocht. Ga mee en word je eigen H.I.P. = HSP, Intuïtie & Power!

Testimonial Nicole: “Bij Marieke heb ik een heel fijne en waardevolle coachingssessie mogen ervaren. We kozen voor een sessie via de digitale weg, vanwege de afstand. Het werd een creatieve sessie met tekenen, kleuren en schrijven. Marieke kan snel denken, schakelen en invoelen wat er op dat moment naar boven mag komen drijven en gezien mag worden. Ze nam alle tijd om dit met mij te onderzoeken. Binnen één sessie had ik duidelijk waar ik stond, waar ik naartoe wilde en welke stappen ik daarvoor mocht gaan zetten. Dank je wel voor de prachtige inzichten!”

 

Coaching via skype of fysiek in de natuur

Er zijn twee manieren van intuïtie-coaching:

– Een ontmoeting via skype (of zoom of ander makkelijk programma met beeld op pc, tablet of smartphone). Lekker makkelijk vanuit huis. Geen reistijd, files, omleidingen. En natuurlijk kan daar ook natuur aan te pas komen.  🙂

– Een ontmoeting  in de natuur. Letterlijk naar buiten. Laat de natuur je spiegelen en neem vervolgens haar wijsheid en inzichten weer mee terug naar huis te nemen.

Intuïtie-coaching in de natuur in/om Den Haag

Je kunt kiezen uit locaties in en om Den Haag. Denk bijvoorbeeld aan het strand (Zuiderstrand), duinen (Westduinpark), bos/park (Sorghvliet, Hyacintenbos, Clingendael).

Mocht je veel verder wonen en toch graag ook in de natuur gecoacht willen worden, stuur me even een bericht. Je weet nooit wat er allemaal mogelijk is. Misschien past het om halverwege af te spreken of woon je ergens waar ik met regelmaat kom…

 

Er zijn een aantal mogelijkheden:

  • Kennismaking HSP & Intuïtie coaching

Zit je met een bepaalde vraag, dilemma of situatie? Wil je bijvoorbeeld concrete oefeningen hoe jij in jouw situatie beter kunt gronden? Of wil je praktische handvatten hoe jij om kunt gaan met jouw hooggevoeligheid? Dan is er op de dag van de intuïtie-wandelingen een mogelijkheid om 1 op 1 kennis met mij te maken. Boek dan een uur intuïtie-coaching voor de speciale kennismakingsprijs van €50 incl BTW.

Op de dag van de intuïtie-wandelingen is er steeds slechts één plekje vrij van 14.30 tot 15.45 uur voor de speciale kennismakingsprijs van €50.

  • HSP & Intuïtie coachsessie van 1,5 uur skype of in de natuur

We hebben alle tijd en kunnen veel  dieper ingaan op jouw intuïtie vraag, dilemma  of situatie. Deze sessie duurt 1,5 uur en is een ontmoeting via skype of fysiek in de natuur.

De prijs van deze sessie 1,5 uur intuïtie-coaching is €95 incl BTW.

Heb je interesse in deze sessie? Laat het me weten en we plannen een datum en tijd in onze agenda. Wil je eerst meer weten, vul het contactformulier in of bel me gerust.

  • HSP & Intuïtie Traject van 5 sessies: het Spiri Wiri Power Pakket

Weet je eigenlijk nu al dat je meer wilt? Dat je klaar bent voor een traject van 5 sessies. Niks geen gereken met uren, maar gewoon van te voren al weten waar je aan toe bent. Erg fijn. Check dan het Spiri Wiri Power Pakket.

De prijs van dit pakket is:  €445 incl BTW.

 

Wil je meer weten over een van deze vormen van intuïtie-coaching? Ben je nieuwsgierig hoe het voor jou kan werken? Wil je meer informatie over wat ik voor je kan doen? Stuur me even een bericht.

Je bent van harte welkom!