Gratis HSP & Intuïtie Coachingswandeling

Ik ben benieuwd wat jou opvalt als je naar deze foto kijkt.

Is het een bepaalde kleur, een bepaald licht? Of komen er associaties met geluiden, met geuren of met gevoelens bij je op?

Het kan zelfs zijn dat wat je opvalt iets zegt over de situatie waarin je nu zit. Of over de situatie waar je graag zou willen zijn.

Het kan van alles zijn wat er in je opkomt en waarschijnlijk gaat het razend snel en ben je je niet bewust van alles wat deze foto met je doet.

Zo gaat het ook met intuïtie. Het gaat vaak heel snel, maar jouw intuïtie is er wel!

Kun jij jouw intuïtie waar-nemen?

Kun jij je intuïtie, jouw ingevingen horen? Of voelen, zien, ruiken, proeven, weten, etc ?

Het is een bron van informatie en geeft je antwoorden. Maar dan is het wel handig dat je jouw intuïtie kunt waar nemen. Dat je gelooft wat je hoort en dat je vervolgens kunt kiezen wat je met die informatie doet en ernaar handelt.

Wat is een HSP & Intuïtie Coachingswandeling?

We gaan ongeveer een uur wandelen met een groepje van max 7 mensen waarin ik tips en tools geef voor een HSP gelukkiger leven en om je intuïtie te horen en/of te verdiepen. Op die manier ontdek je hoe jij jouw intuïtie waarneemt, wat het zegt en hoe je makkelijker -of eigenlijk dichter bij jezelf- keuzes kunt maken. Laat je agenda, je To-do-lijstjes, alle gedachten en oordelen los. Neem je zintuigen mee en laat je verrassen door jouw eigen intuïtie.

Doe jij mee?

Ik organiseer met regelmaat HSP & Intuïtie Coachingswandelingen. Hieronder vind je het overzicht met de eerstvolgende wandelingen.

Zaterdag in de lente in het Hyacintenbos

  • Datum: zaterdag 25 mei
  • Tijd: 11.00-12.00 uur en van 13.00-14.00 uur
  • Verzamelen: Ingang Hyacintenbos, Landgoed Ockenburgh
  • Kosten: Geen, gratis, noppes.
  • Aanmelden: via het contactformulier of stuur een mail naar info@mariekeophetstrand.nl Laat even weten welke datum je mee wit doen. Vol = vol (max 7 mensen).

Dan vieren we ook de natuur tijdens Fete de la Nature.

LET OP: Er is ook een seizoenswandeling, elke keer met een ander thema. In deze wandeling gaan we dieper in op een bepaald thema. Deze wandeling start om 13.00 uur en de kosten voor deze wandeling zijn €7,50. Kom je met z’n tweeën, dan betaal je €12,50 voor 2 personen. Meer informatie en data? Check hier de site.


Ik heb er veel zin in. Laten we de natuur vieren, onze natuur en onze intuïtie!
Tot ziens op een van de HSP & Intuïtie Coachingswandelingen.

Hartegroet,
Marieke