Marieke op het Strand, HSP, Den Haag, Marieke Verkerk, IntuĂŻtie, cursus, Heel de natuur in jou, workshop, Van Hobbel naar H.I.P, hooggevoelig, luisterkind, luisterkind-afstemming, aarden, gronden, aardingsproducten, Earthing Nederland, kortingscode, alternatief advent vieren, HSP Challenge Maandje Minderen, Maya Inzichten spel, 2012 Inspiration cards, bijenvoedselbank, Pollinators, Corona, voor jezelf zorgen, healing garden, Dr Bates methode, bril, HSP Zomer-bingo, lifecoach, dyslexie, levensvragen, bomen

Levensvragen ~ coachsessie

Levensvragen door Corona

Ik hoorde dat door Corona er heel veel meer behoefte is aan gesprekken met een psycholoog. Dat kan ik me heel goed voorstellen in deze tijd. Je weet niet goed waar je aan toe bent. Maatregelen veranderen steeds weer. Weer thuis moeten zijn en/of werken. Als je dan ook nog een druk huishouden hebt, hoe hou je tijd voor jezelf? Hoe zorg je ĂĽberhaupt goed voor jezelf? Hoe hou jij het vol? Volg je je eigen wijsheid en kom je veel ongeloof of zelfs afkeer tegen? Wat doe je als straks iedereen om je heen een vaccinatie neemt en jij dat niet wilt? Steeds opnieuw wordt je uitgedaagd om je eigen grenzen te bepalen en te bewaken. En dat is niet makkelijk. En als je ook nog hooggevoelig bent, heb je bijna een dubbele portie.

Levensvragen willen een eigen antwoord

Maar ik hoorde ook dat er niet voldoende plek was om een afspraak te maken en dat vond ik schokkend. Er zijn heel veel psychologen in ons land. Is de druk zo hoog? Is de nood zo hoog? Blijkbaar wel. Toen dacht ik, oh daar wil ik iets mee. Ik ben naast coach (what’s in a name) ook geestelijk verzorger en expert op het gebied van levensvragen en zingeving. Vragen als: Wie ben ik? Wat kan ik? En wat wil ik? zijn super belangrijke vragen.

Net als: Wat is in deze Corona-tijd voor jou van waarde? Hoe blijf je trouw aan jouw waarden en normen? Verandert door Corona en de maatregelen de zin van jouw leven? Hoe wil en kun je dat nu gaan invullen? Er zijn helaas geen kant en klare antwoorden op die grote levensvragen. Ieder zal zelf uit moeten zoeken wat zijn of haar antwoorden zijn. Maar dat hoef je niet alleen te doen. Daar kun je hulp bij krijgen. Van een psycholoog, maar ook van mij.

Op zoek naar jouw goud

Ik wil je heel graag bij die persoonlijke zoektocht begeleiden. Dan gaan we samen op zoek naar jouw antwoorden. Dan gaan we samen op zoek naar jouw wijsheid. Op zoek naar jouw goud!

En de kans is groot dat dit ook over hooggevoeligheid gaat. Maar dat ontdekken we vanzelf. Letterlijk of figuurlijk onderweg terwijl we stappen zetten.

Hoe werkt een levensvragen ~ coachsessie?

We gaan een uur op ontdekkingstocht naar jouw eigen wijsheid. Dat kan via zoom/internet, maar ook fysiek, lekker buiten (in/om Den Haag, uiteraard met de 1,5 meter afstand). Nu voor maar €40 een levensvragen/coachsessie van een uur. Erna wordt de prijs hoger.

Ja, Marieke ik wil zo’n Levensvragen~coachsessie!

JA!

Voel je een JA, dan kun je de Levensvragen~coachsessie hier bestellen. Ik neem contact met je op om een datum te prikken. Wil je eerst meer weten? Stuur me een mail met al je vragen of een bericht via het contactformulier. En mocht je iemand weten voor wie dit interessant is, stuur gerust dit bericht naar hem of haar door.

Je bent van harte welkom!

LET OP: Op dit moment geldt deze aanbieding helaas niet meer en betaal je voor een coachsessie €60,-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *