loslaten, workshop, 2e Paasdag

Vandaag 25 maart is het nationale Loslaatdag. Doe jij mee?

Loslaten geeft rust

Dit jaar wordt de dag voor de 5e keer georganiseerd. Welke spullen heb jij eigenlijk niet meer nodig? Wat zou jij willen loslaten? Je kunt ze weggeven, delen, verkopen of natuurlijk weggooien als ze kapot zijn en niet meer te herstellen.

Spullen fysiek opruimen geeft een leger huis en dat geeft ook rust. Het is zo fijn om een plek in je huis te zien die leger of zelfs leeg is. Ik herken dit bijvoorbeeld als mijn aanrecht leeg is. Of de bank, ook zo’n magneetplek voor spullen. Dan is het erg fijn om naar een leeg aanrecht of lege bank te kijken. Een leuk bijeffect is dat dit ook een leger hoofd geeft. Spullen wegdoen, geeft meer rust in je hoofd.

Wil jij meer loslaten uit je hoofd, je systeem, je gedachten, je lijf? Geef je dan op voor de workshop 17 april ‘Loslaten en Opstaan’ op het Zuiderstrand in Den Haag.

We gaan met een kleine groep op het strand loslaten wat ons niet meer past of dient. Om erna op te staan waar we meer van willen. Je kunt meer lezen over deze workshop. Geef je op via het contactformulier of stuur een mail naar info(at)mariekeophetstrand.nl
Zie ik je 17 april 2017 op het strand?

Maar eerst vandaag lekker fysiek spullen opruimen en loslaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *