Help!

Worstel jij met jouw intuĂŻtie of die van je kind? Weet je niet wat je moet doen met jouw ingevingen door helder horen, zien, weten, ruiken, voelen, proeven of die van je kind?

Kunnen situaties je overspoelen in jouw leven of dat van jouw kind? Zit je met zoveel vragen en zie je even geen oplossingen? Zou je handvatten en tips willen hoe hiermee om te gaan?

Dan kan een Luisterkindafstemming je antwoorden geven.

Hoe werkt dat? Ik ga in de energie in gesprek met jou/jouw kind. Een ontmoeting van ziel tot ziel waarin jij/jouw kind feilloos weet hoe een situatie of probleem opgelost kan worden, wat helpt en wat er nodig is. Je krijgt vervolgens het verslag van deze ontmoeting per email thuis gestuurd. En leest wat jouw hoger zelf of dat van jouw kind te vertellen heeft. Liefdevol, ondersteunend en soms ook confronterend. Durf jij het aan? Ben je klaar voor de prachtige antwoorden vanuit jouw ziel?

Ik hoor je graag!

Luisterkind-afstemming

Vragen over kinderen:

 • Ik zie dat mijn zoon niet lekker in zijn vel zit. Hoe komt dat en wat kan ik voor hem doen?
 • Mijn dochter wordt de laatste tijd om niets erg boos. Wat is daar de oorzaak van?
 • Onze zoon trekt zich steeds meer terug, hij lijkt wel depressief. Waar komt dit vandaan? Hoe kunnen we hem bereiken?
 • Onze dochter is hooggevoelig. Hoe kunnen wij daarmee omgaan?

Vragen van volwassenen:

 • Ik pik heel snel informatie en emoties van anderen op. Wat moet ik in vredesnaam daarmee?
 • Ik heb meer tijd voor mezelf nodig dan anderen en mijn leven is behoorlijk vol. Waar vind ik die tijd?
 • In een groep vind ik het lastig om mezelf te laten zien in wie ik werkelijk ben. Hoe kan ik dicht bij mezelf blijven en mij toch uitspreken?
 • Ik weet niet meer waar ik echt gelukkig van word. Hoe kan ik mezelf weer vinden?

Herken je dit soort situaties? De antwoorden zitten in je en willen gehoord worden. Een Luisterkind-afstemming zou jou of jouw kind hierbij kunnen helpen.

Wat is een Luisterkind-afstemming?

In de energie stem ik me op jou of jouw kind af en maak ik verbinding op zielsniveau. Ik luister naar wat de ander wil zeggen. Daaruit ontstaan vaak heel concrete oplossingen en handvatten. Soms kan het ook in de vorm van een metafoor of in wat spiritueler taal komen. Het kan zelfs voorkomen dat iemand met je meelift en naar het licht gebracht mag worden of dat we in een vorig leven terecht komen waar nog iets geheeld mag worden. Als alles gezegd is, ronden we het gesprek af. Tot slot maak ik een verslag van het gesprek dat ik je toestuur.

Na een Luisterkind-afstemming kan er al direct het Ă©Ă©n en ander veranderen voor jezelf of in het gedrag van je kind. Een andere keer vraagt het meer inspanning van jezelf of de ouders om dingen te veranderen en stappen te ondernemen.

Voor wie kan ik een Luisterkind- afstemming aanvragen?

Je kan een Luisterkind-afstemming aanvragen voor jezelf of voor jouw kind. Kinderen boven de 10 jaar moeten toestemming geven en voor kinderen onder de 10 jaar geeft de ouder toestemming.

Oma, de buurvrouw of de meester kunnen helaas geen aanvragen doen voor een kind. We willen de ouders namelijk niet passeren. Uiteraard kun je ouders wel wijzen op de mogelijkheid om een afstemming aan te vragen. Of eventueel een aanvraag voor jezelf met de vraag hoe jij om kunt gaan met deze situatie.

Wat zijn de voordelen?

 • Geen reistijd.
 • Geen reiskosten.
 • Het kind hoeft niet uit zijn vertrouwde leefomgeving gehaald te worden. Je hoeft niet op een bepaald tijdstip ergens te zijn, ook niet thuis.
 • Het kind wordt niet onnodig belast.
 • Je kunt al je vragen stellen.

Hoe gaat een Luisterkind-afstemming?

 1. Je vraagt een Luisterkind- afstemming aan via het contactformulier.
 2. Ik mail je uitgebreide informatie.
 3. Je stuurt het formulier met al je vragen en een foto terug.
 4. Na betaling stem ik me op jou of jouw kind af.
 5. Binnen 14 dagen ontvang je het verslag per mail.

Wat zijn de kosten van een Luisterkind-afstemming?

Een Luisterkind-afstemming kost €70. Van de omzet van alle afstemmingen gaat 5% naar een goed doel dat kinderen en/of Moeder Aarde helpt. Dit jaar is dat de Bijenstichting.

Wil je meer weten over een Luisterkind-afstemming? Vul dan het contactformulier in of bel me op 06-24850387.

Goed om te weten

Ik ben geen arts of psycholoog. Ik genees geen ziektes en stel geen diagnoses. Wat ik doe is, ik maak contact met jou of jouw kind om helder te krijgen wat er speelt. Het is je/jullie eigen verantwoordelijkheid om, indien nodig, deskundige hulp in te zetten.