Marieke op het Strand, HSP, Den Haag, Marieke Verkerk, Intuïtie, cursus, Heel de natuur in jou, workshop, Van Hobbel naar H.I.P, hooggevoelig, luisterkind, luisterkind-afstemming, aarden, gronden, aardingsproducten, Earthing Nederland, kortingscode, alternatief advent vieren, HSP Challenge Maandje Minderen, Maya Inzichten spel, Tzolkin, 2012 Inspiration cards, bijenvoedselbank, Pollinators, Corona, voor jezelf zorgen.

LUISTERKIND – SAMEN DOEN ACTIE ❤️

JA, dat is wat Luisterkindwerkers doen – SAMEN.

Samen gaan we het aan, in deze voor iedereen lastige tijd. Wij hebben de handen ineen geslagen en hebben een prachtige luisterkind actie opgezet.

Wij snappen als géén ander dat er, zeker in deze tijd, antwoorden, inzichten en helderheid nodig is voor jou en/of binnen jouw gezin. We zijn nu 24/7 samen bij elkaar, we zijn wel óf niet nog aan het werk, kinderen met schoolproblematiek, (on) gewenst gedrag wat wellicht nu ook thuis zichtbaar wordt, frustraties tussen broer(tjes), zus(jes) óf ouder(s). Rust, ruimte en regelmaat is nu lastiger dan ooit.

Laat ons luisteren naar jou of jouw kind in de energie om te horen, voelen of weten wat er speelt, wat er nodig is en welke tips en handvatten naar boven mogen komen. Wij schrijven alles voor je op.

Met ruim 100 Luisterkindwerkers bieden wij 600 Luisterkind-afstemmingen aan voor een SUPER ACTIE PRIJS voor maar €20.- Dus geen mini’s, maar volledige afstemmingen. En ook Marieke op het Strand doet mee.

Van 20-30 april kunnen deLuisterkindafstemmingen aangevraagd worden voor de geweldige ACTIEPRIJS van €20.

ACTIECODE – SAMENDOEN2020

Wil jij een Luisterkindafstemming aanvragen voor jezelf en/of jouw kind(eren)? Stuur een mail met in de aanhef de actiecode SAMENDOEN2020 naar LKissamendoen@gmail.com en je ontvangt van ons alle informatie.

Jouw afstemming wordt willekeurig doorgestuurd naar een van de ruim 100 gediplomeerde Luisterkindwerkers. Zij sturen jou dan een mail voor de benodigde informatie en om de betaling te regelen. Dat kan een mail van Marieke op het Strand zijn, maar ook een van de collega luisterkindwerkers. (PS. Heb je een mail gestuurd, maar nog geen antwoord ontvangen? Kijk dan ook eens in je SPAM mailbox.)

Hoe fijn is dat in deze tijd – het SAMEN doen.

Delen is lief. ❤️

Hartegroet, Marieke

PS. Ben je nog niet zo bekend met luisterkind-afstemmingen of wil je meer weten, check dan even hier op de website.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *