Marieke op het Strand, HSP, Den Haag, Marieke Verkerk, Intuïtie, cursus, Heel de natuur in jou, workshop, Van Hobbel naar H.I.P, hooggevoelig, luisterkind, luisterkind-afstemming, aarden, gronden, aardingsproducten, Earthing Nederland, kortingscode, alternatief advent vieren, HSP Challenge Maandje Minderen, HSP thema van de maand

Maya Inzichten spel: ontwikkel jezelf met de wijsheid van de oude Maya’s

Maya en hun kalenders

Ken jij de oude wijsheid van de Maya’s? Zij hadden cyclische tijd (ipv lineair, met oorzaak gevolg zoals wij vaak kijken). Ze hadden veel precieze kennis over sterren en de natuur (bijvoorbeeld wanneer is de beste tijd om het land te bewerken). Ze gebruikten verschillende kalenders met lange en korte tellingen die tegelijkertijd, naast elkaar liepen.

Een van de kalenders met een korte telling is de Tzolkin. Die bestaat uit precies 260 dagen. Deze kalender is opgebouwd uit zegels en tonen. Er zijn 20 zegels en 13 tonen. Elke dag heeft een combinatie van een zegel en een toon. Zo zijn er (20×13=) 260 combinaties te maken. Na de 260 dagen volgt weer een nieuwe ronde van 260 dagen Tzolkin-kalender. Elk zegel en elke toon heeft een bepaalde kernboodschap, een kwaliteit, maar ook een valkuil (de doorgeschoten versie van je kwaliteit kun je zeggen). Jouw geboortedag heeft ook een zegel met een toon. Waarschijnlijk ga je de tekst bij dit zegel en deze toon enorm herkennen en levert het inzicht op hoe je met de valkuil om kunt gaan.

Maya Inzichten spel

In 2012 liepen heel veel kalenders van de Maya’s af. Ook die van de lange telling van 26.000 jaar. Mensen dachten dat daarna de wereld zou vergaan. Maar dat hebben de Maya’s nooit gezegd. Na 2012 begon er weer nieuwe cycli van al deze kalenders.

Vóór 2012 heb ik met 3 anderen een kaartspel ontwikkeld van deze zegels en tonen uit de Maya-kalender Tzolkin. De kaarten bestaan uit 20 zegelkaarten, 13 toonkaarten en 4 kleurkaarten. Je kunt een kaart uit deze bijzondere kaartenset blanco trekken of met een bepaalde vraag of situatie in gedachte. Laat je verrassen door de wijsheid van de oude Maya’s. Ze werken feilloos. Meer informatie over het spel en de makers vind je op deze site (waarschijnlijk nog tot eind 2019 beschikbaar). De prijs van het spel op deze oude site bij “bestellen” is juist (die op de homepagina niet).

Marieke op het Strand, HSP, Den Haag, Marieke Verkerk, Intuïtie, cursus, Heel de natuur in jou, workshop, Van Hobbel naar H.I.P, hooggevoelig, luisterkind, luisterkind-afstemming, aarden, gronden, aardingsproducten, Earthing Nederland, kortingscode, alternatief advent vieren, HSP Challenge Maandje Minderen, HSP thema van de maand, Maya kalender, Maya Inzichten spel, Tzolkin, 2012 Inspiration cards

De laatste exemplaren van het Maya Inzichten spel

We hebben in die tijd een paar duizend spellen verkocht. Nu zijn er nog ongeveer 15 Nederlandse spellen over. Het zijn echt de allerlaatste Nederlandse exemplaren en je kunt ze kopen voor €3 per stuk. Mocht je een exemplaar willen, dan moet je er snel bij zijn. Want op=op. PS. We hebben ook Engelse exemplaren (2012 Inspiration Cards) gemaakt, daar zijn er nog zo’n 200 van.

De verzendkosten komen er nog bij. Voor een spel in een paars zakje is dat €2,49. Dan betaal je dus in totaal €5,49. En voor een spel in een rood zakje (fairtrade stof uit Guatemala, limited edition) betaal je €3,32 verzendkosten en betaal je in totaal €6,32. Na betaling (per factuur) stuur ik het spel naar je op. Mocht je ze willen afhalen in Den Haag, dat kan ook. Dat scheelt weer verzendkosten.

Wil je meerdere exemplaren van het spel kopen? Dan krijg je korting. Bijvoorbeeld leuk als kado om weg te geven aan vrienden of aan deelnemers van een workshop of training. Bij 5 spellen betaal je €10. Grotere aantallen kunnen ook, maar dan worden dit Engelse exemplaren. 20 spellen kosten €30 en 50 spellen kosten €50. De verzendkosten komen hier nog bij.

Mocht je interesse hebben in één of meerdere spellen? Of mocht je meer willen weten over het kaartspel, stuur me even een mail.

Tot slot de Maya-groet aan jou: In lak’ech. Ik ben een andere jij!

Marieke op het Strand, HSP, Den Haag, Marieke Verkerk, Intuïtie, cursus, Heel de natuur in jou, workshop, Van Hobbel naar H.I.P, hooggevoelig, luisterkind, luisterkind-afstemming, aarden, gronden, aardingsproducten, Earthing Nederland, kortingscode, alternatief advent vieren, HSP Challenge Maandje Minderen, HSP thema van de maand, Maya kalender, Maya Inzichten spel, Tzolkin, 2012 Inspiration cards

PS. Er was een tijdelijke actie waarin één spel €2 kost, maar die actie is afgelopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *