Moederdag = Moeder Aarde dag met e-book met bijna 70 afstemmingen!

Moederdag

Zondag 11 mei is het Moederdag. De dag om alle moeders eens lief in het zonnetje te zitten. Het liefst met zelfgemaakte werkjes en liedjes. In ieder geval iets wat met het hart gemaakt is. Maar Ă©Ă©n moeder wordt vaak vergeten: Moeder Aarde. Vandaar dat ik Moederdag dit jaar ook Moeder-Aarde dag noem.

Op 9 januari van dit jaar hebben bijna 70 luisterkindwerkers zich afgestemd op Moeder Aarde. Om te luisteren wat zij ons wilde vertellen. De aanleiding hiervoor was een bijzondere. In een afstemming van een Luisterkindwerker kwam een boodschap van een kleine (nog ongeboren) sjamaan naar voren. Hij riep ons op om de stem van Moeder Aarde te laten horen. Zo ontstond het idee of eigenlijk de opdracht om ons gezamenlijk af te stemmen.

E-book Moeder Aarde afstemmingen 2019

Van al die afstemmingen is een prachtig e-book gemaakt. Je krijgt op die manier een bijzonder inkijkje in wat zij vindt van hoe we met haar omgaan, hoe we het doen en wat ze eventueel anders zou willen. En wat wij zelf zouden kunnen doen en dat is soms verrassend simpel… Maar je krijgt ook een prachtig inkijkje hoe afstemmingen er uit zien. Iedere luisterkindwerker met zijn of haar manier Ă©n accent van het verhaal van Moeder Aarde.

Het is een boek van samen. Een boek voor alle mensen. Een boek over Ă©n van Moeder Aarde. En jij kunt dit bijzondere e-book nu aanvragen. Klik op de button hieronder en laat je naam en email achter.

Ja gaaf, ik vraag hier het e-book aan en laat mijn naam en email achter!

Laat je verbazen en verrassen door haar wijsheid!

Een Luisterkind-afstemming?

Misschien heb je niet eerder van een Luisterkind-afstemming gehoord. Of heb je er wel van gehoord, maar denk je hoe dan, want Moeder Aarde is toch geen kind?

Luisterkind is de methode op je af te stemmen op een ander: op de ziel, het hart of het hoger zelf (of hoe jij het noemen wil) van de ander. Een bijzondere ontmoeting in de energie. Een gesprek zonder oordelen en vaak met veel inzichten en concrete tips die bij degene op wie je afstemt passen. Vooraf aan die ontmoeting kun je vragen stellen. Er kunnen antwoorden komen op deze vragen. Soms wil er iets heel anders gezegd worden dat belangrijker is dan de eerdere vragen. Het is echt een unieke ontmoeting van hart tot hart.

De methode is ontstaan toen Diana zich afstemde op een kindje in de buik van een moeder. Ze bleek contact te kunnen maken met het kindje. Je kunt zeggen dat ze in gesprek ging met de ziel van het kindje, een gesprek van hart tot hart. Vandaar de naam Luisterkind-afstemming. Maar je kunt even goed op volwassenen afstemmen. Dan ga je met het hoger zelf, de ziel of het hart (net hoe je het noemen wil) van de volwassenen in gesprek. Dat kan zelfs met overleden dierbaren, mensen met dementie of in coma. En dat kan dus ook in gesprek met het hoger zelf, de ziel of het hart van Moeder Aarde.

Wil je meer weten over luisterkindafstemmingen, klik dan hier voor meer informatie.

Zit je zelf met vragen of een dilemma en ben je nieuwsgierig naar zo’n Luisterkindafstemming op jou afgestemd? Je bent van harte welkom om er Ă©Ă©n aan te vragen.

Marieke op het Strand, HSP, Den Haag, Marieke Verkerk, IntuĂŻtie, cursus, Heel de natuur in jou, workshop, Van Hobbel naar H.I.P, hooggevoelig, luisterkind, luisterkind-afstemming, aarden, gronden, aardingsproducten, Earthing Nederland, kortingscode, alternatief advent vieren, HSP Challenge Maandje Minderen, HSP thema van de maand
Vraag een Luisterkindafstemming voor jezelf of je kind aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *