Spiri Wiri? Dat klinkt wel heel zweverig

Waar dacht jij aan bij de term spiri wiri? Meestal gebruiken mensen deze term als ze niet goed weten wat ze met het spirituele aan moeten. Dan is het vaak makkelijker om er lacherig over te doen of het vaag of zweverig te noemen. Maar eigenlijk is spiritualiteit heel gewoon en is het onderdeel in het leven. Het heeft te maken met spirit, met bezieling, met bewustwording, met luister-en. Het is een manier van in het leven staan. Een gevoel dat er meer is tussen hemel en aarde. Het is niet altijd makkelijk om er de juiste woorden voor te vinden, maar vaak hebben we wel een ervaring van iets spiritueels.

Misschien heb jij bijvoorbeeld wel eens meegemaakt dat je een ruimte binnenkwam en dacht ‘hé, hier is een fijne en vrolijke sfeer’ of ‘poeh, hier voelt het bedrukt en zwaar (en bleek er bijvoorbeeld net ruzie te zijn geweest)’.  Daar is niets magisch, raars of buitengewoons aan. Dat is iets wat iedereen in meer of mindere mate in de energie kan aanvoelen. En soms gaat dat heel subtiel en begrijpen we niet goed wat er gebeurt. Ja, dan is het makkelijk om het spiri wiri te noemen. Dan neem je er afstand van en hoef je er niets mee. En dat is ook oké. Maar soms wil je meer weten en heb je behoefte aan handvatten hoe ermee om te gaan. En dan is het handig dat er een Spiri Wiri Power Pakket is 🙂

Hooggevoeligheid en spiritualiteit

Een van de kenmerken van HSP’ers is dat ze vaak interesse hebben in spiritualiteit, in beschouwen, in nadenken over dingen. We willen weten hoe de wereld in elkaar zit. En omdat we gevoelig zijn voor prikkels, kunnen we heel makkelijk informatie oppikken. Kunnen we bijvoorbeeld helder horen, voelen, zien, ruiken, proeven en/of weten. Doen we indrukken op van sferen, personen, energieën, etc. Het is niet altijd helder of die informatie over onszelf gaat of over anderen. We kunnen zelfs fysiek last van iets hebben. Dat kan een uiting zijn van iets op een andere laag, bv op een mentale, emotionele of spirituele laag. Hoe ga je daar allemaal goed mee om?

Dan is het fijn dat iemand ook op die spirituele laag met je mee kan kijken. Jou daarin kan begeleiden, handvatten en tips kan geven. Vandaar dat er ook een spiritueler pakket is: het Spiri Wiri Power Pakket.

Wat houdt het Spiri Wiri Power Pakket in?

Deze vorm van coaching is helemaal afgestemd op jouw wensen en voegt extra elementen van energiewerk toe. Misschien heb je fysiek last van iets en wil je kijken wat daar achter zit. Misschien wil je een bepaald thema aangaan dat steeds terug komt in je leven. Of misschien worstel je met jouw wijsheid en intuïtie en wil je tips en tools hoe daar mee om te gaan. We gaan luisteren naar wat jouw lijf en hoger zelf wil zeggen. Je zult onderweg ook merken dat je zelf beter kunt luisteren naar jouw lijf en naar jouw hoger zelf, jouw intuïtie. Immers waar je aandacht aan geeft, groeit.

Vijf sessies

In de eerste sessie beginnen we met wat precies jouw vraag is. Vaak ligt er bijvoorbeeld een andere vraag onder of daar nog weer onder. Vervolgens maken we een stap met dat thema of onderwerp. Ik geef je concrete handvatten en tips op jou afgestemd.

Vervolgens doen we drie vervolgsessies. We kijken samen welk thema naar voren komt. Wat wil nu aangekeken en/of gehoord worden en gaan daar mee aan de slag.

In de vijfde en laatste sessie gaan we aan het eind evalueren. In dit gesprek blikken we terug. Wat is er voorbij gekomen? Zijn er bepaalde patronen en thema’s? Hoe kun en wil je daarmee omgaan vanaf nu? En we kijken vooruit. Wat heb je ontdekt? Wat heeft je verbaasd? Heb je voldoende handvatten en tools om zelf verder te kunnen?

De sessies duren 1,5 uur. Ze kunnen online zijn via zoom of fysiek buiten. De tijd tussen deze sessies overleggen we samen. De ervaring leert dat bijvoorbeeld een traject van 6 maanden heel prettig is. En ook maandelijkse sessies worden zeer gewaardeerd. Maar het is vooral belangrijk wat er in jouw agenda en jouw situatie past.

De drie vervolgsessies kunnen bestaan uit de volgende opties:

  • Natuurcoaching. We gaan de natuur in, op weg naar wat de natuur ons wil spiegelen. Wat Moeder Aarde ons wil laten zien. Zij laat ons graag jouw antwoorden zien. We hoeven alleen maar de tekens en de symboliek ervan te zien en te ontdekken. Het is ook mogelijk dat er een ritueel ontstaat dat bij jouw situatie is om te doen.
  • Opstelling. Prettig om te ontdekken waar je letterlijk staat ten op zichte van een andere persoon, een onderwerp of thema. We gaan onderzoeken wat die andere plek wil zeggen of eventueel zou willen veranderen. Op die manier ontstaat er een gesprek, waarin uiteindelijk (als dat voor dit moment het juiste is om te doen) ieder zijn eigen plek kan innemen. Misschien durf je zelf al die plek te staan om te ervaren wat je daar voelt. Misschien is dat nog te spannend en ben ik jouw representant. Deze opstelling is 1 op 1, dus niet in een groep. Dit kan in Den Haag.
  • Healing. Erg fijn bij fysieke klachten. Ik leg of visualiseer mijn handen boven of op de plek (vergelijkbaar met reiki) en vervolgens gaat het stromen. Er ontstaat informatie over de plek, de vraag of situatie waar we dieper naar kunnen kijken. Er kan ook dan een thema bovenkomen wat gezien, gehoord en gevoeld wil worden. De healing vindt meestal plaats op afstand.
  • Luisterkindafstemming. In de energie stem ik me af op je hoger zelf en ga ik ermee in gesprek. Je kunt vooraf vragen mailen dan neem ik die mee in het gesprek. Vaak ontstaan in het gesprek handvatten, tips, zodat je anders of makkelijker met een situatie om kan gaan. Ik maak een verslag van dit gesprek en stuur dit per mail. Hier hoef je zelf niets voor te doen, alles gaat in de energie. Meer informatie over Luisterkind-afstemmingen vind je hier.

Marieke op het Strand, hooggevoelig, Spiri wiri Luister pakket, Den Haag, HSP

Bijna alle combinaties zijn mogelijk.

Het is afgestemd op wat jij wil en wat voor jou, in jouw hoogste goed nu het beste is. Om je wat voorbeelden te geven. Dit pakket kan bijvoorbeeld bestaan uit:

  • één Luisterkindafstemming en twee healingsessies,
  • één opstelling, één Luisterkindafstemming en één natuurcoachings-sessie
  • één opstelling en twee healingsessies
  • drie natuurcoaching-sessies
  • etc.

LET OP: De luisterkindafstemming kan slechts eenmalig in het pakket zitten. Je kunt dus niet 2 of 3 keer een luisterkindafstemming kiezen. Dit heeft te maken met de impact van een afstemming, die werkt heel lang door. Als je de afstemming maanden later nog weer leest, zul je weer nieuwe antwoorden erin lezen.

Natuurcoach-sessies

Voor de natuurcoachingssessies kun je kiezen uit locaties in en om Den Haag. Denk bijvoorbeeld aan het strand (Zuiderstrand), duinen (Westduinpark), bos/park (Hyacintenbos, Sorghvliet, Clingendael).

Mocht je veel verder wonen en toch graag ook in de natuur gecoacht willen worden, stuur me even een bericht. Je weet nooit wat er allemaal mogelijk is. Misschien past het om halverwege af te spreken of woon je ergens waar ik met regelmaat kom…

Bestellen en meer informatie

Dus ben je klaar met je geworstel als HSP’er? Wil jij jouw intuïtie, helder horen, weten, zien, voelen een plek geven die het verdient? Wil je jouw intuïtie leren herkennen, vertrouwen en ernaar handelen? Ben je klaar voor tools en tips die voor jou werken? Dan ben je van harte welkom! Ik begeleid je graag op deze mooie reis naar binnen.

De prijs van dit pakket is:  €444.

Ja Marieke, ik wil heel graag met jou mijn spirituele kant ontdekken en verdiepen

Natuurlijk kan ik me ook voorstellen dat je het spannend vindt. Misschien wil je eerst nog wat meer informatie. Of zit je met vragen over het pakket die toch nog niet beantwoord zijn. Mocht je meer willen weten over dit Spiri Wiri Power Pakket, neem gerust contact met me op.

Hartegroet, Marieke