Marieke op het Strand, HSP, Den Haag, Marieke Verkerk, IntuĂŻtie, cursus, Heel de natuur in jou, workshop, Van Hobbel naar H.I.P, hooggevoelig, luisterkind, luisterkind-afstemming, aarden, gronden, aardingsproducten, Earthing Nederland, kortingscode, alternatief advent vieren, HSP Challenge Maandje Minderen, Maya Inzichten spel, 2012 Inspiration cards, bijenvoedselbank, Pollinators, Corona, voor jezelf zorgen, healing garden, sprankel.

SPIRI WIRI WOENSDAG ~ Sprankel jij al? 🌟

Hoe sprankel jij?

Een paar weken terug vond ik bij het opruimen deze kaart met de prachtige tekst: Ook jij mag sprankelen.

Marieke op het Strand, HSP, Den Haag, Marieke Verkerk, IntuĂŻtie, cursus, Heel de natuur in jou, workshop, Van Hobbel naar H.I.P, hooggevoelig, luisterkind, luisterkind-afstemming, aarden, gronden, aardingsproducten, Earthing Nederland, kortingscode, alternatief advent vieren, HSP Challenge Maandje Minderen, Maya Inzichten spel, 2012 Inspiration cards, bijenvoedselbank, Pollinators, Corona, voor jezelf zorgen, healing garden, sprankel

SPRANKELEN. Het is een bijzonder woord. Een fijn woord. Een woord om op ontdekkingstocht mee te gaan.

Sprankelen, maar wat is dat eigenlijk?

Associaties die ik ermee heb, zijn: genieten, stralen, in de flow zijn, licht geven, creatieve ideeën krijgen, je eigen wijsheid ontdekken, daarin ook van betekenis zijn voor een ander (zonder dat er iets moet), etc. En heel grappig, iets voor ik deze kaart opnieuw vond, had ik na een polarisatiebehandeling de tip gekregen: je mag jezelf en je lijf meer sprankeltjes geven. Dat kunnen bijvoorbeeld smileys zijn die je door je lijf stuurt. Of op een manier die voor jou werkt. Toeval bestaat niet.

Ik geef mijzelf dagelijks reiki energie (soms heb ik wat minder en soms wat meer tijd ervoor) en besloot om te ontdekken wat er gebeurt als ik daar ook sprankeltjes aan toevoeg. Op plekken waar dat even wat meer nodig is. Dat kan fysiek zijn. Dat kan een specifieke plek, bijvoorbeeld een bepaald orgaan zijn. Dan visualiseer ik wat lichtpuntjes (zo zien voor mij de sprankeltjes eruit) rondom of op de plek. Soms zijn het er er een paar. Soms kunnen het er ook meteen veel zijn. Ik zie de lichtpuntjes dan bijvoorbeeld dansend en buitelend als een sliert van lichtpuntjes om of in de plek. Alleen van het ‘zien’ ervan word ik al vrolijk.

En ik ontdekte dat ik die sprankeltjes ook op celnivo kan toevoegen. Dan kijk ik bijvoorbeeld naar een cel. Vaak hebben cellen veel energie, dan sprankelen ze. Maar soms zien ze er moe en wat futloos uit. Dan kunnen ze wel wat extra sprankeltjes gebruiken. Dan visualiseer ik ze er rondom of in, afhankelijk van wat op dat moment mag.

Merk ik erna verbetering?

Vaak voelt het na het geven van reiki wel warmer, gevulder (gevoel van meer in je lijf zijn) en met minder pijn (als er pijn was). En op de wat langere termijn? Dat is lastig om te zeggen of dat door het visualiseren van de sprankeltjes komt. Want ik doe veel meer voor mijn gezondheid. Het is waarschijnlijk een combinatie van dingen die ik doe. Zeker is wel dat de sprankeltjes me vrolijk maken. Dat verlaagt weer stress en is goed voor mijn weerstand. Ik sprankel gewoon door. ❤️

Ook jij kan jezelf energie geven. Ook jij kunt jezelf sprankeltjes geven. De manier waarop dat precies gebeurt is niet zo belangrijk. De intentie die je hebt, des te meer. Ga lekker uitproberen en ontdekken. Ik ben benieuwd wat jij ervaart.

– Wat is sprankelen voor jou?
– Hoe geef jij jezelf sprankeltjes?

Ik hoor het graag van je.

Sprankel ze…🌟

PS. Mocht je ook reiki energie willen ervaren, dat kan bijvoorbeeld als onderdeel van een HSP coachsessie of -traject. Stuur me even een berichtje over wat er mogelijk is. Reiki kan makkelijk op afstand gegeven worden en ook terwijl we telefonisch contact hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *