Marieke op het Strand, HSP, Den Haag, Marieke Verkerk, IntuĂŻtie, cursus, Heel de natuur in jou, workshop, Van Hobbel naar H.I.P, hooggevoelig, luisterkind, luisterkind-afstemming, mini-afstemmingenaarden, gronden, aardingsproducten, Earthing Nederland, kortingscode, alternatief advent vieren, HSP Challenge Maandje Minderen, Maya kalender, Maya Inzichten spel, Tzolkin, 2012 Inspiration cards

Valentijnsactie Luisterkind: we geven ruim 1150 mini-afstemmingen weg

Joehoe, zaterdag 15 februari is er weer een Valentijnsactie van Luisterkind en gaan we weer kadootjes uitdelen: 65 luisterkindwerkers geven ruim 1150 mini-afstemmingen weg! Pst. Lees onderaan hoe je er een kunt winnen!

Wat is een mini-afstemming?

Super leuk want je kunt de dag na Valentijn een van de mini-afstemmingen Luisterkind winnen. Maar wat is nu eigenlijk zo’n mini-afstemming?

Een mini-afstemming is een klein berichtje van 6 tot 8 regels, helemaal op jou als persoon afgestemd. Ik ga zitten, stem me af op je naam (natuurlijk alleen als je toestemming hebt gegeven!) en krijg meteen een soort ‘mini gesprekje’ door. Vaak start het met iets over wie je bent en wat je leuk vindt. Dan volgt een tip, een handvat over iets wat je bijvoorbeeld nu nog lastig vindt. Het kan zijn dat iets gaan doen, je daarbij helpt. Maar het kan ook zijn dat je juist helpt om iets te laten, los te laten, niet meer hoeft te doen. Het kan een uitnodiging zijn om anders naar een situatie of dilemma te kijken. Net wat voor jou op dat moment nodig is. Even een positief en vriendelijk duwtje in de rug. Vaak is het een bevestiging van wat je eigenlijk deep down zelf ook al weet. Soms is het ene eye-opener: zo had ik er nog niet naar gekeken. Dan kan dat zetje net even nodig zijn om ook daadwerkelijk stappen te ondernemen.

Eigenlijk lijkt het op een grote Luisterkindafstemming, alleen geef je daar van te voren jouw vragen of dilemma mee, waarop je een antwoord zou willen. Dat lukt allemaal niet in een mini-afstemming. Maar een mini-afstemming kan net zo sterk werken en zelfs ook op meerdere lagen als een grote Luisterkind-afstemming. Vaak komt bij een afstemming naar boven wat op dat moment gezegd, geweten wil worden.

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig hoe een afstemming op jou eruit ziet? Doe dan mee met de Valentijnsactie van Luisterkind en gun jezelf zo’n mooi persoonlijk kadootje! 🎁Helemaal gratis. Helemaal een moment voor jou. En misschien krijg je van Marieke op het Strand wel een van de mini-afstemmingen.

Hoe werkt het?

– Noteer de datum in je agenda: ZATERDAG 15 FEBRUARI 🗓
– Vanaf 10.00 kun je die dag je aanvraag doen via de site
WWW.LUISTERKIND.COM 🕙
– Op = op. Hoewel we met 65 luisterkindwerkers zijn en ruim 1150 mini-afstemmingen weggeven, blijkt uit eerdere jaren dat ze snel vergeven zijn. Wees dus op tijd.
– De mini-afstemming komt in de loop van de dag per email in je inbox. 📨

Je mag zeker ook voor je zoon/dochter aanvragen, dat is geen probleem. Vanaf tien jaar gaan we er vanuit dat je kind akkoord is met de aanvraag. Tot 10 jaar geef je voor hem/haar de toestemming.

Delen =

Ken je iemand voor wie dit een leuk persoonlijk kadootje kan zijn? Deel dit bericht gerust met hem of haar, zie de deelknoppen onderaan. Ken je iemand die nog niet eerder over Luisterkind-afstemmingen gehoord heeft en voor wie zo’n mini-afstemming een leuk kadootje kan zijn? Deel dit bericht gerust met hem of haar, zie de deelknoppen onderaan.
LET OP: je moet zaterdag 15 februari wel naar de site www.luisterkind.com gaan als je een mini-afstemming wilt winnen!

Wil je meer weten over Luisterkind-afstemmingen, dat lees je hier. Heb je nog vragen? Stuur me een mail.

Let’s spread some love! 15 februari cadeautjesdag!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *