Marieke op het Strand, HSP, hooggevoeligheid, Den Haag, lezing Happy HSP, spirituele beurs 8 oktober 2017

Waan van de dag versus tijd voor jezelf

Wanneer heb jij het laatst tijd voor jezelf genomen?

Leef jij in de waan van de dag? Is het moeten, rennen, springen, vliegen, duiken, vallen opstaan en weer doorgaan? Of heb jij tijd voor jezelf?

Of misschien kan ik beter zeggen: neem je tijd voor jezelf. Want dat laatste is nog niet makkelijk in onze maatschappij. Er moet van alles. Je behoort van alles te doen, aan van alles te voldoen. En o wee, als je van het pad af gaat en afwijkt. Dan weet de ander niet goed hoe ze je moeten plaatsen. En dat is lastig. Tja, en als hooggevoelig persoon is het een tandje lastiger om te voldoen aan wat er allemaal moet. Voor je het weet hol je door. En op de korte of wat langere duur hol je helaas ook jezelf voorbij.

Handiger is het om gewoon bij jezelf blijven. Maar hoe doe je dat?  Hoe neem je tijd voor jezelf? Tijd waarin je naar je lijf en je intuïtie kunt luisteren, want die werken en weten het feilloos. De NATUUR ingaan, is de oplossing. De natuur helpt en heelt.

Ik geef zondag 8 oktober een lezing over hoe de natuur jou als HSP’er kan helpen. Hoe je weer meer happy kunt worden. Hoe je tijd voor jezelf kunt nemen. En ik zeg bewust tijd nemen, want daar moet je zelf wat voor doen. Alleen jij kunt die tijd vragen, opeisen, nemen, gebruiken, inzetten en bovenal ervan genieten.

Kom kennismaken, kom naar de lezing ‘Happy HSP in en met de natuur’

Zondag 8 oktober sta ik op de spirituele bewustzijnsbeurs in Centrum Emma in Utrecht. Je kunt er terecht voor oa. coaching, reading, massages, leuke kado’s (ook voor jezelf ;), lezingen, een klankconcert, een ruilboekentafel en een gave spirituele voorstelling aan het eind.

Het is een leuke kleine beurs waar je dus ook met mij kunt kennismaken en al je vragen over HSP en jouw hooggevoeligheid kunt stellen. Bijvoorbeeld:
– twijfel je of je hooggevoelig bent.
– weet je dit al een tijdje weet, maar worstel je met hoe je tijd voor jezelf kunt maken.
– wil je weten hoe je om kunt gaan met al die indrukken die op je afkomen.
– wil je jouw intuĂŻtie beter kunnen horen en meer kunnen volgen.
– etc.

Leven met hooggevoeligheid kent zijn uitdagingen, maar als je weet hoe ze voor jou werken, wordt het je kracht. 🙂 Ik geef er ook de lezing ‘Happy HSP in en met de natuur’ met daarin tips die voor je kunnen werken. En ik geef deze middag 5 mini-Luisterkindafstemmingen weg. Gewoon omdat het leuk is om weg te geven en ze je heel kort eea over jezelf kunnen vertellen.

Ik zou het leuk vinden om je daar te ontmoeten!

PS. Mocht je echt niet kunnen op 8 oktober, maar ben je wel nieuwsgierig naar wat de natuur voor je kan doen? Dan is er altijd nog de gratis 5 daagse challenge ‘Verbind Je Met Je Eigen Natuur’ waarvoor je je kunt aanmelden. Vol met tips, oefeningen en opdrachten om meer in en met de natuur te zijn. En dus meer tijd voor jezelf te hebben. Klik op de link en meld je aan. Er is plek voor nog veel meer mooie mensen!

Tot ziens op 8 oktober of in de challenge. Of beiden, dat kan ook ;),

Marieke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *