Marieke op het Strand, HSP, Den Haag, Marieke Verkerk, IntuĂŻtie, cursus, Heel de natuur in jou, workshop, Van Hobbel naar H.I.P, hooggevoelig, luisterkind, luisterkind-afstemming, aarden, gronden, aardingsproducten, Earthing Nederland, kortingscode, alternatief advent vieren, HSP Challenge Maandje Minderen, Maya Inzichten spel, 2012 Inspiration cards, bijenvoedselbank, Pollinators, Corona, voor jezelf zorgen, healing garden, Dr Bates methode, bril, HSP Zomer-bingo, lifecoach, dyslexie, bomen, levensvragen, bodem, geboortebegeleiding, Bijenstichting, HSP Cursus Loslaten, HSP Challenge Loslaten

Doe mee met de Week van de HSP van 13 t/m 19 juni

De Week van de HSP start vandaag

Zo gaaf, er is een hele week om HSP op de kaart te zetten. Om kennis te maken met HSP profesionals. Met gratis of korting meedoen met workshops, webinars, gesprekken. Meld je aan voor e-books en cursussen. Online, lekker zelf doen, offline, fysieke gesprekken, wandelingen. Soms heel specifiek op een bepaald thema of onderwerp: bijvoorbeeld over voedsel, yoga, het brein, leiderschap, moeders, kleding, studie. Voor iedereen zit er wel iets bij.

Super leuk programma

Of je nu nog niet zoveel weet over jouw hooggevoeligheid of dat van je kind. Maar ook voor als je al wat meer weet. Voor als je nieuwsgierig bent naar een bepaald thema en HSP. Of als je even wil sparren. Het kan allemaal in de Week van de HSP.

Er is een super leuk programma voor je gemaakt. Zeven dagen lang. Het start maandag 13 juni en duurt tot en met zondag 19 juni 2022. Meer weten check de site van de Week van de HSP.

Wat kun je bij Marieke op het Strand doen?

Als je deze week de gratis checklist ‘7 kenmerken van HSP’ers: Last of Kracht’ aanvraagt, krijg je daar ook nog een gratis mini-Luisterkindafstemming bij. Laat je naam en email achter, ontvang meteen de praktische checklist. Een aantal dagen later ontvang je de mini-afstemming in je inbox. Een lief berichtje helemaal afgestemd op jou. Met een tip of handvat wat te doen of te laten, een hart onder de riem. Net wat op dat moment nodig is. Wil je meer weten over hoe en wat een luisterkindafstemming, check het hier.

Mocht ik nog iets anders voor je kunnen doen, stuur me gerust een mail of een berichtje via het contactformulier.

Hartegroet, Marieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *