Workshop: Luisteren naar je Lijf & Intuïtie

LET OP: HELAAS IS DE WORKSHOP GEANNULEERD IVM DE CORONO-MAATREGELEN

In het voorjaar van 2021 hopen we dat de maatregelen soepeler zijn en dat de workshop weer door kan gaan. Hou de data voor 2021 in de gaten. Meld je aan voor de flessenpost en je krijgt als eerste de nieuwe datum in je inbox!

Zaterdag 24 oktober 2020 workshop ‘Luisteren naar je Lijf & Intuïtie’

Eind van de zomer hebben Caroline en ik de workshop van zaterdag 24 oktober  voorbereid. Het wordt echt een heel leuke workshop. Al ben ik natuurlijk wel een beetje bevooroordeeld. 😉

Wat gaan we doen?

Het wordt een afwisseling van adem- en ontspanningsoefeningen. Van energetische en zorg-voor-jezelf oefeningen. We zijn binnen en gaan naar buiten. Je ontdekt je lijf, hoe het ontspant en wat het je vertelt. Hierdoor kun je ook makkelijker je intuïtie horen. Gewoon door te luisteren. Zo gaaf.

Zaterdag 24 oktober gaat het gebeuren. Dan organiseer ik samen met Caroline de workshop Luisteren naar je lijf & intuïtie. In 3,5 uur gaan we je leuke oefeningen en praktische tips geven om nog meer naar je lijf en intuïtie te luisteren. Caroline is goed in ademwerk en ontspanning en ik weet veel van hooggevoeligheid en energie. We hebben een prachtige locatie gevonden in het Zuiderpark tussen de bomen.
Ben jij klaar voor inzichten en keuzes die je leven makkelijker maken? Meld je dan meteen aan!

Herken jij je in het volgende?

Wanneer heb jij voor het laatst naar je lijf geluisterd? Wanneer heb jij je intuïtie gehoord? En als je het hoorde: heb je er ook naar gehandeld?

Herken je dat je in een bepaalde situatie terecht bent gekomen en je afvraagt Hoe dan? Waar had ik ‘nee’ kunnen zeggen? Had had ik ergens de bocht naar links kunnen nemen? Waar had ik beter mijn eigen grens aan kunnen geven?

Negen van de tien keer zegt je lijf en intuïtie: Doe dit, of doe dit niet, ga nu daarheen. Meestal horen we het niet. Of als we het horen, denken we: Ja, maar nu even niet. Het past niet of ik wil het niet. Het is makkelijk om die stem te negeren en door te gaan.

Maar: If you always do what you always did, you always get what you already got.

Marieke op het Strand, HSP, Den Haag, Marieke Verkerk, Intuïtie, cursus, Heel de natuur in jou, workshop, Van Hobbel naar H.I.P, hooggevoelig, luisterkind, luisterkind-afstemming, aarden, gronden, aardingsproducten, Earthing Nederland, kortingscode, alternatief advent vieren, HSP Challenge Maandje Minderen, Maya Inzichten spel, 2012 Inspiration cards, bijenvoedselbank, Pollinators, Corona, voor jezelf zorgen, healing garden, Dr Bates methode, bril, HSP Zomer-bingo, lifecoach, luisteren.
Zou je ook beter willen luisteren naar wat jij nodig hebt? Doe dan mee met de workshop Luisteren naar je lijf en Intuïtie! Je ontdekt hoe je ontspannen en bewust aanwezig kunt zijn in je lichaam en hoe je kunt vertrouwen op je onderbuikgevoel.

Praktisch, helaas geannuleerd

Aan het eind van de workshop ga je naar huis met inzichten, praktische oefeningen en tips die je in je dagelijks leven in kunt zetten, zodat je gemakkelijker kiest voor wat voor jou juist is. Misschien neem je dan wél een keer die bocht naar links.

Voor wie: Hooggevoelige personen die graag meer naar hun lijf en intuïtie willen luisteren. Uiteraard ben je ook welkom als je nog niet goed weet of je hooggevoelig bent.
Door wie: Marieke Verkerk van Marieke op het strand (http://www.mariekeophetstrand.nl/) en Caroline de Sonneville van Quies (https://quies-coaching.nl/)
Lokatie: Parkoers, Zuiderpark Den Haag. (In verband met de corona-maatregelen is er plek voor maximaal 11 mensen.)
Datum: Zaterdagmiddag 24 oktober
Tijd: 13.00 tot 16.30 uur
Kosten: 27 euro

Wil je er bij zijn? Leuk! Je bent van harte welkom.
Stuur mij of Caroline een email en je ontvangt de details en betaalgegevens.

Kom ook luisteren naar de wijsheid van je lijf en intuïtie!

PS. Mocht je nog ander hooggevoelige mensen kennen, voor wie dit interessant is, laat ze gerust over deze workshop weten en stuur het bericht naar ze door.